Advertisement
leasing operaţional
Home Finanţare Leasing operaţional PFG a lansat un produs de leasing operaţional pentru persoane fizice

PFG a lansat un produs de leasing operaţional pentru persoane fizice

Porsche Finance Group (PFG) lansează un nou serviciu de mobilitate destinat persoanelor fizice. Centrat pe nevoile individuale de utilizare a maşinii, produsul de tip leasing operaţional facilitează clienţilor privaţi accesul la finanţare şi la cele mai noi modele de maşini.

Prin acest serviciu, persoanele fizice pot folosi o maşină nouă pe care o configurează conform preferinţelor personale, contra unei chirii lunare fixe ce reflectă gradul de utilizare al maşinii. La finalul perioadei contractuale de minim un an, maşina este returnată, iar clienţii pot alege un nou autovehicul.

David-gedlicka-porsche-finance-group-floteauto„Maşina a devenit mai mult decât un mijloc de transport, fiind şi un mod de a accesa noi experienţe. Clientii apreciază experienţa folosirii maşinii şi nu mai caută la fel de mult să o deţină în proprietate. Prin noul nostru serviciu aducem clienţilor privaţi tot ce este mai util în domeniul mobilităţii: acces rapid şi facil la modele noi de maşini şi un sistem de chirie lunară corelat cu utilizarea, eliminând preocuparea pentru birocraţia la achiziţia maşinii şi riscul asociat revânzării”, a declarat David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group.

Noul serviciu este creat în jurul nevoilor individuale de utilizare ale clienţilor şi asigura o transparenţă totală a costurilor asociate maşinii. Chiria lunară pentru produsul de leasing operaţional se stabileşte în funcţie de perioada contractuală aleasă şi de rulajul estimat şi reflectă exact utilizarea. Astfel, valoarea plătită lunar de către client este mai mică decât în cazul produselor financiare clasice, care asigura proprietatea la finalul contractului.

Costul lunar include asigurare CASCO, iar clienţii pot adaugă servicii suplimentare, precum pachete de întreţinere, menite să le uşureze şi mai mult utilizarea maşinii. În plus, se evita timpul şi birocraţia asociate achiziţiei şi înmatriculării maşinii, dar şi procesului de revânzare al acesteia.

Gama de maşini disponibile cuprinde toate modelele mărcilor concernului Volkswagen – Volkswagen, Audi, Skoda şi SEAT. Toate mărcile dispun de numeroase modele noi şi versiuni hibride sau electrice, dotate cu cele mai sigure şi noi tehnologii din industrie.

 

CITEŞTE ŞI:

Transgaz investeşte 2,75 mil. lei pentru înnoirea flotei

Analiză: Cursul de schimb va depăşi pragul de 4,8 lei/euro în 2020

Echipamente GPS pentru flota de 950 de vehicule a Poştei

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *