CORONAVIRUS. Obţinerea permisului de conducere a fost suspendată 30 de zile

Începând de marţi, 17 martie 2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, proba teoretică şi proba practică, la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale, a anunţat Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
obţinerea permisului de conducere

Potrivit instituşiei, persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-mediei centrale şi locale.

„Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare şi/sau de încetare a situaţiei de urgenţă, la nivel naţional.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee şi dezinfectarea zonelor/spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00”, a menţionat DRPCIV .

 

CITEŞTE ŞI:

Companiile pot depune dosarele pentru Rabla Clasic până la 30 septembrie

Strabag a primit autorizaţie de construire pentru Pasajul Mogoşoaia

Olanda se declară pentru „imunitate de masă” la COVID-19. Izolarea este insuficientă

 

 

Adaugati comentariu