Noutăți despre viitorul van Tesla

Elon Musk continuă ofensiva: după ce ne-a prezentat planurile de viitor, ce includ un cap tractor, un pick-up și un autobuz, acum vine cu amănunte suplimentare despre ultimul dintre acestea.  Iar detaliile mă fac să cred că acesta va fi lansat până la sfârșitul anului viitor!
Tesla Model X

Tesla se ridică glorios din cenușa în care a fost târâtă de accidentul fatal în care a fost implicat un Model S. După ce Elon Musk a prezentat un plan grandios, dar prea puțin detaliat, acum plusează cu noi informații. Autobuzul pe care-l anunța inițial Musk și despre care spunea că va fi mai mic decât cele pe care le folosim actualmente, este de fapt, un microbuz ”cu o densitate a locurilor surprinzător de mare”.

Tesla Model X

Deși acesta se află, conform spuselor lui Musk, în stadiul de desen pe planșă, șasiul pe care-l va folosi va fi cel de la Model X. Iată cum jumătate din timpul de proiectare s-a pulverizat. Asta înseamnă că modelul ar putea fi disponibil pe piață până la sfârșitul lui 2017. În plus, motoarele electrice vor proveni tot de la modelele actuale, fapt care nu face decât să întărească remarca de mai sus.

Probabil că viitorul model va avea atât tracțiune spate, cât și integrală, interior tipic Tesla, cu display touchscreen supradimensionat pe consola centrală și o variantă perfecționată a sistemului de rulare autonomă Autopilot, numită Tesla Robot.

Adaugati comentariu