Noul Mitsubishi L200

Cu o istorie de patru decenii în spate, pick-up-ul Mitsubishi L 200 se pregătește de o schimbare majoră, atât estetică, cât și tehnică.
2019 Mitsubishi L200

 

 

Mitsubishi va lansa 11 noi modele până în 2020, iar pick-up-ul L200 prezentat azi este unul dintre acestea. Noul Mitsubishi L200 va fi disponibil în Thailanda începând din acest an, urmând ca de la sfârșitul lui 2019 să poată fi achiziționat în peste 150 de țări, inclusiv România.   

Prima impresie vizuală este marcată de zona frontală Dynamic Shield, care amintește de SUV-ul coupe Eclipse Cross. Totuși, capota ridicată a motorului și blocurile optice rectangulare amplasate sus asigură un aspect impunător.

2019 Mitsubishi L200Din lateral, pasajele rotunjite ale roților contrastează cu formele rectangulare ale zonei frontale, în timp ce stopurile au o suprafață mai generoasă și un aspect mai convențional decât la actuala generație și primesc o semnătură luminoasă aparte. La interior au apărut materialele moi, iar cusăturile din zonele cotierei și frânei de mână adaugă stil.

2019 Mitsubishi L200

 

Citește aici testul comparativ L200 vs Ranger, Navara și D-Max

Noile modele L200 4WD pot fi dotate la cerere cu două sisteme de tracțiune integrală: fie Super-Select 4WD, care furnizează tracţiune optimă şi caracteristici de manevrare pentru orice suprafaţă, fie Easy-Select 4WD, care simplifică trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafeţe de teren. Indiferent ce sistem alegeți, primiți un același selector rotativ (cu modurile 2H, 4H, 4HLc și 4LLc), ce include nou mod de conducere Off-Road cu patru moduri de rulare: Gravel (pietriș), Mud/Snow (noroi/zăpadă), Sand (nisip) și Rock (stâncă, doar în setarea 4LLc). Pe lângă acestea, este disponibil și sistemul de asistență la coborârea pantelor (HDC).

În plus, noua variantă va dispune de o nouă transmisie automată cu 6 rapoarte, ce o va înlocui pe actuala, cu 5 trepte. Șasiul și structura de rezistență rămân identice cu ale actualului model, dar frânele de pe puntea față au primit discuri mai mari și etriere îmbunătățite.

 

Șoferul va dispune de sisteme de asistență avansate, precum frânare automată cu funcție de detectare a pietonilor, asistent unghi mort și asistent la ieșirea din parcare cu spatele (Rear Cross Traffic Alert).

Adaugati comentariu