Noile pneuri Michelin heavy duty

Noua gamă de pneuri pentru industria de construcții – Michelin X Works, promite performanțe deosebite la toate capitolele: rezistență, tracțiune și productivitate. Ele sunt disponibile pe piață începând cu această lună.Michelin X-Works

Gama lansată de producătorul francez de pneuri acoperă trei dintre zonele angrenate în industria construcțiilor: livrările către șantiere, vehiculele care lucrează în șantier și cele din cariere. Piețele-țintă pentru noua gamă de cauciucuri de la Michelin sunt Franța, Germania, Italia, Polonia, Spania și Marea Britanie, care împreună reprezintă 75% din piața de construcții din Europa. Creșterea anuală a pieței este 2-3%, fapt încurajator pentru toate companiile implicate în industrie. Cele două dimensiuni principale oferite de către gama X Works, 315/80 R22.5 Z și D, respectiv 385/65 R 22.5 T și Z, acoperă 50% din piața europeană implicată în domeniul construcțiilor.

Michelin X-Works

 

Pneurile destinate livrărilor de materiale către șantiere sunt destinate tuturor axelor, de la roțile care virează, la cele de motrice și trailere. Ele se adresează camioanelor care petrec cea mai mare parte pe șosea, însă sunt nevoite să intre și pe șanitere, fiind deopotrivă economice pe șosea și aderente pe pământ. Spre deosebire de gama care tocmai a ieșit din producție, noile anvelope sunt mai longevive cu până la 25%, mai ieftine și pot fi reșapate de către Michelin.

O a doua categorie de pneuri oferită de Michelin este destinată celor care parcurg peste 20% din distanțe pe șantiere, oferind aderență crescută, rezistență la uzură, durabilitate și siguranță în exploatare. Ambele variante de cauciucuri, noi sau reșapate, sunt garantate la distrugerea accidentală și la defectele de fabricație, asigurând operatorii că investiția în pneurile X Works este sigură. Această categorie de pneuri va intra pe piață începând cu luna mai a acestui an.

Michelin X Works

Pentru situațiile tipice carierelor, în care solul este dur, seria propusă de Michelin se numește X-Force și oferă rezistență și aderență în condiții dificile. Pentru a concepe cauciucul suprem, Michelin și-a folosit toată experiența pe care o are în domeniile ingineriei civile și a aplicațiilor din domeniul militar. Și în cazul acestei variante, garanția la distrugere este valabilă. Seria de pneuri va intra pe piață începând cu luna ianuarie 2017.

Adaugati comentariu