Noi tehnologii la fabrica de componente electronice Continental Automotive din Timișoara

Dezvoltarea de noi tehnologii reprezintă un proces constant la fabrica de componente electronice Continental din Timișoara. Apariția generațiilor tot mai inovatoare de componente determină o extindere semnificativă a portofoliului de produse. Acest lucru este posibil și prin implementarea tehnologiilor industriei 4.0 care contribuie la o calitate ridicată a acestora.
Continental

Un exemplu de produs ajuns la o nouă generație este instrumentul de bord digital (Digital Instrument cluster), care sprijină șoferul cu setări și informații de bază despre viteză, starea combustibilului, navigare, sistem multimedia. Față de modelele mai vechi, această nouă generație permite afișarea unor notificări personalizate, adaptate în funcție de cerințele șoferului. Totodată, se poate vizualiza și o hartă a sistemului de navigaţie, informații despre recunoașterea indicatoarelor rutiere, viteza de rulare, timpul total aflat la volan ș.a.

În categoria dispozitivelor care asigură un condus mai ușor și oferă confort șoferului se încadrează și unitatea de afișare (Head-up Display), proiectat exact pe parbrizul mașinii. Pe lângă informațiile esențiale, precum viteza, consumul, avertizări de trafic, distanța până la următorul viraj, noua generație deține o calitate îmbunătățită a informațiilor, astfel încât șoferului îi va fi mai simplă orientarea în trafic și perceperea vehiculelor care se află în apropierea sa.

„Centrul de producție de componente electronice Continental Automotive din Timișoara are o gamă diversă de produse pe care o extindem de la o generație la alta, evoluează în mod activ și cuprinde inovații care fac viața conducătorului auto și a pasagerilor mai ușoară. Conducem industria automotive către un nou nivel de inovație prin tehnologiile și produsele de top pe care le fabricăm și care aduc un plus de siguranță și confort. Implicarea, determinarea și ambiția sunt punctele forte ale angajaților noștri, iar succesul calității produselor se află în mâinile lor“, spune Dr. Ralf Luchs, directorul fabricii de componente electronice Continental din Timișoara.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Competiția ”Best Electric Car”, susținută de Arval, a desemnat cele 7 finaliste

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus demarează pe 26 aprilie

 

 

Adaugati comentariu