Advertisement

Home Administrare flote Gadgets și High-Tech Noi modele de telefoane HTC: One M8s, Desire 626G și 526G

Noi modele de telefoane HTC: One M8s, Desire 626G și 526G

HTC Corporation (“HTC”), unul dintre liderii globali în inovație și design pentru dispozitive mobile, anunță lansarea celor mai noi modele de telefoane, propunând pieței trei noi terminale moderne. Mai multe detalii în continuare.

HTC ONE M8s, INTELIGENT PROIECTAT ŞI BOGAT ÎN FUNCȚII

HTC One M8s_1Un smartphone uluitor cu o carcasă curbată din metal, care nu numai că arată şi se simte excelent în palmă, dar are şi un sunet incredibil, datorită HTC Boomsound™. Înzestrat cu funcționalități care creează o experiență de utilizare fantastică, HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran uluitor Full HD de 5 inchi realizat din Corning® Gorilla® Glass, care îi conferă soliditate și rezistență la şocuri.

HTC One M8s dispune de funcționalități foto excelente, cu o cameră foto frontală de 5MP, creată pentru selfie-uri surprinzătoare, şi o cameră foto principală de 13MP care le permite celor pasionaţi de fotografie să facă poze cu detalii foarte clare. Telefonul este dotat cu HTC Eye™ Experience, oferind o gamă de instrumente care transformă imaginile şi depășește limitele modului în care consumatorii folosesc de obicei camera foto a smartphone-ului.

Cunoscuta tehnologie HTC Boomsound™ furnizează o experienţă audio incredibilă, cu două difuzoare stereo cu orientare frontală ce oferă un sunet clar iubitorilor de muzică şi împătimiţilor de filme. Aceste caracteristici sunt susținute de un acumulator de 2840 mAh şi de un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 615 Octa-Core extrem de eficient, ce asigură o viteză impresionantă şi o durată sporită a acumulatorului, oferind suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri şi de fişiere audio, mesaje text şi convorbire.

NOUL DESIRE 626G DUAL SIM, DESIGN EXPRESIV ȘI APLICAȚII AVANSATE

Desire 626G_Dual SIM_WhiteBirch_1HTC Desire 626G Dual SIM este succesorul telefonului HTC Desire 620G Dual SIM, fiind vorba despre un smartphone din gama de mijloc care îți oferă mai mult decât te așteptai.

Noul HTC Desire 626G Dual SIM este un smartphone ce oferă o experiență de utilizare frumoasă, la un preț accesibil. Simplu și intuitiv de folosit, telefonul rulează Android™ 4.4, îmbunătățit și mai mult datorită interfeței HTC Sense™. Cu un procesor Octa-Core de 1,7Ghz, noul HTC Desire 626G Dual SIM garantează o experiență fină și fiabilă, permițând clienților să facă streaming de filme, să ruleze cele mai noi aplicații, să se distreze cu jocurile favorite sau să-și vizualizeze cele mai recente fotografii – toate acestea prinzând viață, fără niciun efort, pe un ecran LCD HD strălucitor, de 5 inchi.

Utilizatorii vor putea să rămână cu ușurință la curent cu ultimele noutăți din știri sociale prin HTC BlinkFeed™, care le permite să acceseze ușor și rapid un flux personalizat de conținut online, dintr-o singură privire, direct de pe ecranul principal.

Noul HTC Desire 626G Dual SIM este companionul de buzunar perfect, atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru cei care preferă filmările scurte și de impact. Fotografiile și selfie-urile se pot face din orice unghi, alegând între camera foto principală, îmbunătățită, de 13 MP, și cea frontală, de 5 MP; apoi pot fi editate cu ușurință, prin aplicația HTC Eye™ Experience, ce adaugă instantaneu efecte și îmbunătățiri pre-instalate. Fotografiile noi și vechi pot fi, de asemenea, editate și transformate într-un videoclip HD creativ, de 30 de secunde, cu ajutorul aplicației Zoe – aceasta permițându-le clienților să combine și să partajeze fără efort fotografiile, precum și să grupeze până la 20 de fotografii, transformându-le automat într-o galerie foto complet animată. Noul HTC Desire 626G Dual SIM poate, de asemenea, înregistra videoclipuri 1080p, folosind oricare dintre camerele foto, iar acestea pot fi ulterior transformate în mini-filme și partajate cu prietenii și familia, prin funcția HTC Video Highlights.

HTC DESIRE 526G Dual SIM CU PERFORMANȚE EXCEPȚIONALE

Desire 526G Dual SIM_Glacier Blue_2Noul HTC Desire 526G Dual SIM oferă performanțe ridicate care permit utilizarea simultană, fără probleme, a mai multor aplicaţii, navigarea fluidă între aplicații şi crearea rapidă de videoclipuri. Cu un design unic şi expresiv, care îl face să se așeze confortabil în palmă, noul model al familiei HTC Desire aduce mai multă putere prin procesorul rapid Quad-Core, iar camera foto de înaltă calitate şi ecranul impresionant furnizează o experienţă cu adevărat captivantă.

Cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, telefonul HTC Desire 526G Dual SIM răspunde cu uşurinţă tuturor cerințelor în materie de media, fie că este vorba despre fotografii şi selfie-uri de înaltă calitate, navigare web rapidă și cu timpi de răspuns foarte buni, sau o grafică fluidă pe un ecran uluitor. Pentru vizionarea de videoclipuri, accesarea jocurilor sau pur şi simplu navigarea de la o aplicație la alta, excelența va fi standardul de performanţă.

Funcţia binecunoscută HTC BlinkFeed™ oferă clienților posibilitatea de a se alătura milioanelor de utilizatori HTC care şi-au personalizat fluxurile pentru a primi ştiri şi actualizări din rețelele de socializare relevante şi de ultimă oră direct pe ecranele lor de pornire. Telefonul oferă cea mai bună experienţă de vizionare pe ecranul HD impresionant de
4,7 inchi, unde actualizările apar în detalii clare şi culori bogate, ajutând utilizatorii să își însuşească ușor informaţia ori de câte ori privesc smartphone-ul.

HTC Desire 526G Dual SIM permite transformarea automată a  fotografiilor şi clipurilor video într-o galerie profesională a celor mai bune momente. Fotografiile făcute cu ajutorul camerei principale de 8MP şi camerei frontale de 2MP a noului HTC Desire 526G Dual SIM pot fi selectate și ordonate în funcție de preferințe, iar utilizatorii pot alege apoi melodiile şi efectele dorite pentru a crea videoclipuri impresionante pe care să le partajeze ulterior cu prietenii şi familia prin intermediul reţelelor de socializare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Angel Eyes
Gadgets și High-Tech

Angel Eyes vs. faruri standard pe BMW E46: Avantaje și dezavantaje

BMW E46, un model apreciat atât de entuziaștii auto, cât și de...

Inteligența Artificială
Gadgets și High-Tech

Cum va transforma Inteligența Artificială industria auto

Inteligența Artificială (AI) schimbă lumea. Aceasta include și industria auto, potrivit consultanților...

cazinou
Gadgets și High-Tech

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive. În labirintul...

Continental
Gadgets și High-Tech

Inovație mondială de la Continental. Gardianul infailibil

Împreună cu partenerul său trinamiX, Continental prezintă o inovație mondială: ecranul de...