Advertisement

Home Piaţa auto Auto rulate Creştere de 93% pentru BMW Premium Selection în primul trimestru din 2015

Creştere de 93% pentru BMW Premium Selection în primul trimestru din 2015

Lansat cu 5 ani în urmă, programul de automobile rulate BMW Premium Selection este în ascensiune puternică, în primul trimestru al acestui an fiind comercializate 141 de automobile BMW rulate prin acest serviciu, față de 73 de unități în Q1 din 2014. Cea mai bună lună de la lansarea serviciului în România a fost obţinută în martie, cu 60 de unităţi livrate către clienţi.

bmw premium selection - floteauto 1BMW Premium Selection se remarcă în piaţă cu cel mai consistent program de garanţie şi verificare. Este singurul program de automobile rulate care oferă o garanţie completă de 24 de luni, precum şi revizii gratuite pentru 12 luni sau 10.000 km, pentru toate automobilele comercializate. În plus, există posibilitatea de a achiziţiona pachete suplimentare de Service Inclusive şi Repair Inclusive (pachete de întreţinere şi extindere de garanţie) şi de a beneficia de pachete dedicate BMW Financial Services.

„Creşterea susţinută din ultima perioadă arată că tot mai mulţi români înţeleg valoarea pe care o aduce un automobil rulat vândut printr-un serviciu ca BMW Premium Selection: garanţie, istoric verificat, mai multă siguranţă şi calitate. Din păcate, verificările pe care le-am făcut în ultimii ani au arătat constant că un procent de peste 90% din automobilele vândute <<în târg>> au kilometrajul modificat. Şi acesta este un semn important că alte probleme mai grave de uzură ar putea fi ascunse. Până la urmă, aţi cumpăra produse alimentare doar pentru că acestea sunt mai ieftine, ştiind că au ambalajul contrafăcut?” a explicat Dan Buhoci, Responsabil Automobile Rulate BMW Group România. „În acelaşi timp, pentru performanţa de vânzări, trebuie să mulţumesc reţelei de dealeri care a înţeles această oportunitate de business şi a investit constant în dezvoltarea BMW Premium Selection. Acum culegem roadele”,  a continuat acesta.

O altă caracteristică unică a proiectului, care asigură o ofertă bogată, este accesul la automobilele de companie şi test ale BMW Group la nivel internațional. Aproximativ unul din trei automobile vândute de BMW Premium Selection este importat. În acelaşi timp, aproximativ 30% dintre automobilele comercializate sunt obţinute ca urmare a unor programe trade-in, susţinând direct vânzarea de automobile noi.

bmw premium selection - floteauto 2Cele mai căutate modele sunt BMW Seria 5 cu o cotă de 22%, BMW Seria 3 (19%) şi BMW X5 (14%).  În total, aproximativ un sfert din automobilele vândute este reprezentat de modelele BMW Seria 1 şi BMW Seria 3, cele mai accesibile modele din oferta BMW Premium Selection. Preţul unui astfel de model poate să coboare sub pragul de 15000 Euro dacă acesta are o vechime mai mare de trei ani. „BMW Premium Selection este un instrument important de a aduce noi oameni către marcă. <<Primul BMW>> este acum un automobil rulat, dar care oferă o experienţă de calitatea unuia nou. Prin această abordare am reuşit să aducem în portofoliul BMW utilizatori de automobile non-premium”, a explicat Cristi Vlaşin, Sales Manager BMW Group România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

SUV
Auto rulate

Te-ai hotărât să cumperi un SUV? Iată la ce trebuie să fii atent

Achiziționarea unui SUV din categoria premium poate părea un vis îndepărtat pentru...

mașini second-hand
Auto rulate

Mașinile electrice și hibride second-hand cresc în preferințele românilor. Analiză instant.ro

Prețurile de vânzare ale mașinilor second-hand vor continua să crească, anul acesta,...

Fraudă
Auto rulate

Fraudă de 15 milioane de euro în comerţul cu autoturisme second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare...

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...