Noi finanțări prin Rabla și Rabla Plus. Cine își cumpără flote electrice

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, fiind acordate finanțări pentru 406 autovehicule, dintre care 106 mașini ”verzi”.rabla

În cadrul programului Rabla Clasic au fost acceptate 186 dosare pentru 300 autovehicule. Dintre acestea se remarcă Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care va primi o finanțare de 143.000 de lei, pentru 22 de autoturisme.

Pentru programul Rabla Plus au fost acceptate 50 dosare pentru 106 autovehicule, dintre care 85 pur electrice și 21 electrice hibride. Printre companiile cîrora le-a fost aprobată finanțarea se numără retailerul Altex România, care a primit o finanțare de 945.000 de lei pentru 21 de mașini electrice și companie de distribuție Fan Courier, care a obținut de 900.000 de lei pentru 20 de autovehicule electrice.

Reamintim faptul că sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, a fost prelungită până la data de 20 noiembrie 2020.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM – (www.afm.ro), la secțiunile aferente programelor.

 

CITEȘTE ȘI:

Covid-19. Germania pregătește sute de centre de vaccinare. Distribuția va fi o provocare

Jumătate dintre români au amânat achiziția unei mașini sau au ales o variantă mai ieftină

Maşinile Poliţiei, implicate în 3.006 accidente rutiere în ultimii 4 ani

 

Adaugati comentariu