Noi autospeciale în parcul auto al Poliţiei

Un număr de 714 autospeciale destinate structurilor de ordine publică şi rutieră, 40 de autospeciale pentru structurile de arest şi 40 de motociclete vor intra în dotarea Poliţiei Române.

Poliţia Română a recepţionat un lot de 150 de autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi rutieră din teritoriu.

În cursul acestei săptămâni, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, ai Brigăzii Rutiere Bucureşti şi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa vor primi 20 de motociclete, ce vor fi folosite în misiunile specifice.

De asemenea, structurilor de reţinere şi arest preventiv ale Poliţiei Române le vor fi repartizate 40 de autovehicule Dacia Logan, prevăzute cu elemente de siguranţă şi protecţie, atât pentru poliţişti, cât şi pentru persoanele transportate.

Totodată, a fost recepţionată şi a doua tranşă de 55 de maşini Dacia Duster din lotul de 115 prevăzut, acestea fiind repartizate către toate inspectoratele de poliţie judeţene, Poliţia Capitalei şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Autovehiculele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de M.A.I. în acest an, achiziţie făcută din fondurile proprii.

În perioada următoare vor fi primite, în tranşe, şi celelalte autospeciale şi motociclete care se adaugă celor 531 de autospeciale Dacia Logan şi Dacia Duster, care au intrat în dotarea Poliţiei Române în anul 2018.

 

Adaugati comentariu