Noi anvelope Nokian pentru flotele auto

Inventatorul gumelor de iarnă își continuă ofensiva și pe segmentul pneurilor de vară: trei noi anvelope Nokian țintesc toată plaja de vehicule, de la hatch-uri și SUV-uri, la vehicule comerciale.
Anvelope Nokian Nordman S2 SUV

Finlandezii de la Nokian au inventat anvelopele de iarnă în 1934. Asta ca să știi cui să mulțumești când păstrezi controlul pe zăpadă. Totuși, Nokian ține să ne demonstreze că este mai mult decât sinonimul anvelopelor de iarnă.

Trei noi modele de anvelope Nokian au fost prezentate recent. Toate trei sunt destinate circulației în sezonul estival, însă fiecare model are un target diferit.

Anvelope Nokian Hakka Green 3 floteauto.ro

Primul – Nokian Hakka Green 3, o anvelopă destinată zonelor cu climă în schimbare rapidă, special creată pentru un comportament sigur pe carosabil ud și pentru o rezistență scăzută la înaintare, ambele caracteristici fiind încadrate în clasa A.

Noile anvelope Nokian sunt mai durabile

Conceptul care stă la baza lui se numește Green Sense și asigură în primul rând o rezistență deosebită la acvaplanare. Totodată, compusul Hakka Green Hybrid favorizează rezistența în timp a anvelopei, care are o durată de viață cu 35% mai mare decât cea din generația trecută, în timp ce utilizarea materialelor ecologice face ca anvelopa să fie sigură pentru mediu. Practic, utilizatorul poate folosi noua generație cu un sezon sau cu 10.000 km în plus. Modelul va fi disponibil începând cu primăvara lui 2021 pentru jante cu diametrul de 13-18 inci și are indici de viteză de la T (190 km/h) până la V (240 km/h).

 ➡ Iată sistemul Nokian de monitorizare a presiunii și temperaturii 💡

Apoi, anvelopele Nokian Nordman SZ2 și Nordman S2 SUV (foto în deschiderea articolului) se adresează automobilelor și SUV-urilor și oferă un bun comportament pe asfalt umed și uscat, datorită blocurilor masive din cauciuc stabil la deformările elastice, interconectate prin porțiuni dispuse longitudinal. Acest desen, combinat cu carcasa dură asigură un control excelent la viteze ridicate. Versiunea SUV va fi disponibilă din primăvara lui 2021 în 26 de dimensiuni, de la 16 la 19 inci, cu indici de viteză între 190 km/h și 240 km/h.

 

În sfârșit, Nokian Hakka Van – anvelopa care se adresează vehiculelor comerciale, are un comportament excelent pe drumurile cariate și pe pietriș, inclusiv în cazul vanurilor încărcate la sarcină maximă. Acest model va fi disponibil în 19 versiuni, de la 14 la 17 inci.

via Nokian

 

 

 

 

Adaugati comentariu