Nissan NV300 – primele detalii oficiale

Compania japoneză a prezentat un teaser cu viitoarea generație a vanului său de dimensiuni medii. Acesta se distinge prin stilul proaspăt, preia elemente de la linia de crossovere a mărcii și se va numi Nissan NV300.2017 Nissan NV300

Tocmai priviți prima imagine oficială vanului nipon. Bine, acesta nu apare complet dezvelit, așa cum am fi dorit cu toții, dar este tot ceea ce-am primit de la Nissan. În lipsa altor fotografii, să ne concentrăm pe ceea ce avem și să remarcăm faptul că noul van se va situa între NV200 și NV400, înlocuind astfel actualul model Primastar.

2017 Nissan NV300

Din fotografia oficială, putem remarca desenul măștii de radiator, tipic modelelor Qashqai și X-Trail, cu forma V-motion pe care Nissan o promovează în cadrul noii linii de design. NV300 se va alătura din toamnă unei linii moderne de utilitare, ce conține noul pick-up Navara și extrem de apreciatul model electric e-NV200.

Japonezii au dezvăluit condițiile de garanție ale noului model, care se va întinde pe 5 ani sau 160.000 km, o facilitate unică în segment. Garanția este transmisibilă proprietarilor ulteriori și include asistența rutieră. De asemenea, garanția se transmite automat și accesoriilor de origine Nissan care vor fi montate după achiziționarea vehiculului, fapt care spune multe despre calitatea lor.

Detalii suplimentare despre noul model vor fi prezentate presei în luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto din Hanovra.

2017 Nissan NV300

 

Adaugati comentariu