Advertisement

George-Asimakis-Hertz-floteauto
Home Finanţare Leasing operaţional Hertz România extinde serviciile de rent-a-car şi leasing operaţional

Hertz România extinde serviciile de rent-a-car şi leasing operaţional

Hertz România, liderul pieţei de rent-a-car şi unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creştere pe piaţa de leasing operaţional, anunţă deschiderea primului birou din regiunea Moldovei, în oraşul Iaşi.

Localizat în centrul oraşului, în Piaţa Unirii nr. 6, biroul va oferi clienţilor din Iaşi şi din regiune servicii de închiriere de maşini pe termen scurt şi de leasing operaţional, asigurând mobilitate turiştilor, dar şi companiilor din zonă.

George-Asimakis-hertz-floteautoAvem motive importante să considerăm că oraşul Iaşi şi întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta în următorii ani datorită turismului în continuă creştere, dar şi datorită investiţiilor din partea companiilor locale şi internaţionale. Amazon este doar una dintre marile companii care a făcut recent investiţii în această zonă şi se estimează că tendiţa va continua cu alţi investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăţi prezenţa în România pe piaţa de rent-a-car, dar şi pentru a oferi serviciile de leasing operaţional clienţilor din Iaşi şi din împrejurimi”, a declarat George Asimakis, Country Manager, Hertz România.

Biroul din Iaşi va oferi servicii şi celor care călătoresc în Iaşi, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3.

Compania este prezentă în România în Bucureşti, unde se află sediul central, Constanţa, dar şi în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu şi Mihail Kogălniceanu (judeţul Constanţa).

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services SRL) a fost înfiinţată în România la începutul anului 2007, iar într-o perioadă scurtă de timp a reuşit să devină un jucător important pe piaţa de Leasing Operaţional şi Management de Flotă.

Hertz Lease este o subsidiară a companiei Autohellas ATEE, o companie deţinută de Th. Vassilakis Group, care deţine şi francizele Hertz Rent a Car şi Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croaţia şi Ucraina. Autohellas ATEE este lider pe piaţă în Grecia, deţinând această poziţie de un timp îndelungat, cu ajutorul flotei de 30.000 de unităţi.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...