Nissan Navara Dark SKY Concept și Navara N-Guard la IAA

Niponii prezintă la Hanovra două versiuni derivate din ”Pick-up-ul Anului 2016”, Nissan Navara: Navara Dark SKY Concept și Navara N-Guard.Nissan unveils mobile space observatory: the Nissan Navara Dark Sky Concept

Cele două modele prezentate de divizia de autovehicule comerciale a lui Nissan vin într-un context extrem de favorabil: vehiculele comerciale derivate din cele de serie, cu conversii personalizate în funcție de cerințele clientului, au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 300% în ultimii trei ani.

Nissan unveils mobile space observatory: the Nissan Navara Dark Sky Concept

 

Dezvoltat în Marea Britanie, în colaborare cu European Space Agency (ESA) și echipat cu cea mai avansată versiune a sistemului de asistență ProPILOT, Nissan Navara Dark SKY Concept poate alimenta și tracta un laborator astronomic mobil.

 

 

Noutățile Renault la IAA Hanovra 2018

 

 

Nissan unveils mobile space observatory: the Nissan Navara Dark Sky Concept

 

Conceptul prezentat la IAA Hanovra 2018 transportă un telescop ultra-performant PlaneWave, montat pe un trailer mobil. Datorită capacității de tractare și capabilității de off-roader, Nissan Navara Dark Sky poate poziționa telescopul în locații perfecte, cu condiții atmosferice ideale. Astfel, observarea fenomenelor astronomice este mult mai ușoară.

 

 

”Pick-up-urile robuste pe care le prezentăm la standul nostru sunt exemple ale priceperii cu care Nissan realizează conversii. Cu sprijinul Nissan Intelligent Mobility și benefiniind de tehnologia ProPilot, fiecare vehicul din gamă prezintă un nivel incredibil de versabilitate și ne permite să susținem orice afacere și să fim un partener perfect pentru clienții noștri”, spune Ashwani Gupta, vice președinte Nissan LCV.

Noutățile Opel la IAA 2018

Nissan Navara N-Guard OFF-ROADER AT32 (LHD)

 

Tot aici, Nissan a prezentat versiunea Navara N-Guard, care va și intra în producție. Aceasta prezintă o serie de modificări stilistice la exterior și în habitaclu, accentuând spiritul aventurier al modelului. Versiunea specială, inspirată de conceptul Navara EnGuard prezentat la IAA Hanovra 2016, poate fi comandată cu pachetul Off-Roader AT32, care oferă o gardă la sol crescută, protecții tipice rulării off-road și filtru de aer cu priză situată la nivelul plafonului (snorkel).

Adaugati comentariu