Ministerul Fondurilor Europene îşi caută benzinar

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) va organiza, în luna august 2019, o licitaţie pentru contractarea serviciilor de furnizare a carburanţilor pe bază de carduri electronice.
monitorul

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, procedura de atribuire urmăreşte încheierea unui acord-cadru având ca obiect furnizarea de carburant pe bază de carduri electronice (motorina şi benzină fără plumb), pentru un număr de maxim 50 autoturisme, din staţiile de distribuţie, pentru o perioadă de 24 luni.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2,76 milioane de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul.

Achiziţia va fi finanţată din fonduri europene prin Programul Operaţional Capital Uman – POCU, pentru asigurarea cheltuielilor cu autoturismele utilizate de MFE şi de diferitele autorităţi de management implicate în programe europene, precum AM POAT, AM POC, AM/OIR POIM.

Ministerul Fondurilor Europene a anunţat că ofertanţii trebuie să demonstreze că deţin minimum o staţie de alimentare proprie la care se poate efectua plata pe bază de carduri, situată în fiecare dintre următoarele oraşe: Bacău, Galaţi, Piteşti, Craiova, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Bucureşti.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 august 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Rabla Plus pentru persoane fizice, suplimentat cu 15 mil. lei

Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident auto

Flota ARR se înnoieşte cu 10 utilitare

 

 

Adaugati comentariu