Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident auto

Autovehiculul în care se afla ministrul Răzvan Cuc a fost implicat, luni, într-un accident de circulaţie, a anunţat Ministerul Transporturilor.
Răzvan Cuc

Potrivit sursei citate, şeful de la Transporturi nu conducea respectivul autoturism, iar instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, la intersecţia dintre Str. Alexandru Ioan Cuza şi Str. Iacob Negruzzi. Au fost implicate şase maşini, dintre care patru erau staţionate.

În urma accidentului, ministrul Răzvan Cuc a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0”, au declarat poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Reamintim că, în urmă cu 12 ani, un alt ministru al Transporturilor a mai fost implicat într-un accident auto. În decembrie 2007, autoturismul condus de liberalul Ludovic Orban s-a ciocnit cu un Matiz pe Şoseaua Cotroceni. Politiştii i-au suspendat permisul pentru 30 de zile şi l-au sancţionat cu cinci puncte penalizare, pentru că a declarat accidentul rutier în care a fost implicat, cu cinci ore întârziere fata de limita legală de 24 de ore. Accidentul avusese loc duminică, iar Orban a anunţat accidentul luni seară.

 

CITEŞTE ŞI:

Flota ARR se înnoieşte cu 10 utilitare

Taximetriştii, la control. Peste 1.000 de sancţiuni

Vămile Albiţa, Sculeni şi Giurgiuleşti vor fi modernizate

Adaugati comentariu