Ministerul Economiei relansează licitația pentru achiziția a 6 mașini hibride plug-in

Ministerul Economiei nu a renunțat la intenția de achiziționa 6 mașini hibride plug-in și a relansat licitația, după ce la procedura anterioară contractul nu a fost atribuit.mașini hibride plug-in

Potrivit anunțului publicat în SEAP, valoarea contractului pentru cele 6 mașini hibride plug-in este de 870.264,71 de lei, achiziția fiind inclusă în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024 (Rabla).

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, autonomia extinsă a bateriei (WLTP mixt), de 5%, iar garanția extinsă a autovehiculului, tot de 5%.

”În cazul în care se constată că ofertele clasate pe primul loc au același punctaj, oferta stabilită ca fiind câștigătoare este oferta care are cel mai scăzut preț. Dacă și prețurile sunt egale, autoritatea contractantă va solicita prin intermediul SEAP, propuneri financiare noi”, a precizat Ministerul Economiei.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanților li se solicită să demonstreze doar că în ultimele 36 de luni, calculate de la data-limită de depunere a ofertei, au mai furnizat produse similare. În schimb, pentru a nu îngrădi accesul la procedură pentru niciun operator economic, Ministerul Economiei nu impune și un anumit prag valoric al acestui indicator.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Alianța Globală Element-Arval are un nou partener în regiunea Balcanilor și se extinde astfel în 55 de țări

Începe proiectarea primelor 2 drumuri radiale din regiunea București – Ilfov

 

 

 

Adaugati comentariu