Advertisement
Element-Arval
Home Finanţare Leasing operaţional Alianța Globală Element-Arval are un nou partener în regiunea Balcanilor și se extinde astfel în 55 de țări

Alianța Globală Element-Arval are un nou partener în regiunea Balcanilor și se extinde astfel în 55 de țări

Arval și Element Fleet Management, prin Alianța lor globală Element-Arval, au anunțat că SIXT Mega Rent a devenit un nou membru al rețelei mondiale, cea mai longevivă alianță strategică din domeniul managementului flotei și al industriei de leasing. Partenerii Alianței gestionează peste 4 milioane de vehicule și operează în 55 de țări de pe cinci continente.

AAA-1 Rent D.O.O, Belgrad (Serbia) a fost înființată în urmă cu 15 ani, când a devenit francizat SIXT Rent a car pentru Serbia și Muntenegru. Ulterior, compania s-a extins în Bosnia și Herțegovina și a dezvoltat o divizie puternică de leasing cu servicii complete, care operează sub numele de marcă SIXT Mega Rent.

„Suntem foarte încântați să primim SIXT Mega Rent în Alianța Globală Element-Arval, extinzându-ne prezența în trei țări din Balcani. Avem încredere că clienții noștri globali și regionali vor aprecia aceeași abordare profesională și cele mai înalte standarde operaționale pe care le-au obișnuit să le primească de la cea mai puternică alianță globală de management al flotei, cu cel mai nou partener al nostru”, a precizat Bart Beckers, CEO adjunct și director comercial Arval.

„Ne-am consolidat amprenta și serviciile în Europa de Est prin adăugarea SIXT Mega Rent la Alianța Globală Element-Arval”, a adăugat David Madrigal, Chief Commercial Officer la Element Fleet Management. „Împreună cu Arval și partenerii noștri, am ajuns la 55 de țări de la începutul anului 1995 și suntem mândri că suntem ghișeul unic pentru globalizarea și gestionarea flotelor din întreaga lume.

Fondată în 1995, Alianța este formată din partenerii fondatori Element Fleet Management în Statele Unite, Canada, Mexic, Australia și Noua Zeelandă și Arval în 29 de țări de pe patru continente. Alți parteneri includ Avis Fleet în Africa de Sud, Johnson & Perrott în Irlanda, Mareauto în Ecuador, RDA Mobility în Argentina și Uruguay, SIXT Mega Rent în Serbia, Muntenegru și Bosnia-Herțegovina, SIXT Transporent în Estonia, Letonia și Lituania și Sumitomo Mitsui Auto Service în Japonia, Thailanda și India.

Compania Arval, înființată în 1989 şi deţinută în totalitate de BNP Paribas, este specializată în leasing operaţional full service și soluții noi de mobilitate, cu aproape 1,6 milioane de vehicule la sfârșitul lunii decembrie 2022. În fiecare zi, cei peste 8.000 de angajați ai companiei din 29 de țări oferă soluții flexibile pentru a asigura călătorii fără întreruperi și durabile pentru atât pentru mari grupuri corporative internaționale, cât și pentru companii mai mici și clienți individuali de retail.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Începe proiectarea primelor 2 drumuri radiale din regiunea București – Ilfov

Pentru români, prețul este decisiv la achiziția unui vehicul second hand

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...