Ministerul Apărării Naționale va achiziționa o flotă de 34 de berline

Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02574, a lansat licitația pentru achiziționarea unui număr de 34 de autoturisme de oraș, valoarea contractului fiind de 6,8 milioane de lei.
Ministerul Antreprenoriatului

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, achiziția nu este împărțită în loturi, ceea ce înseamnă că Ministerul Apărării vrea sa cumpere berlinele de la un singur furnizor.

Astfel, autoritatea contractantă a anunțat că intenționează să încheie un acord-cadru, cu o cantitate minimă de 2 autoturisme și una maximă, de 34 de vehicule.

În criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) are o pondere de 97%, iar componenta tehnică, de 3%.

Durata contractului este de 36 de luni.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au livrat 12 autovehicule pentru transport de persoane.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 mai 2021.

În cazul în care numărul de oferte admisibile este mai mic de 3, autoritatea contractanta va încheia acordul-cadru cu operatorii economici care au depus oferte admisibile.

Totodată, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe același loc câștigator, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare, în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă va solicita, prin intermediul SEAP, noi propuneri financiare îmbunătățite, fără ca acest lucru să afecteze pozițiile superioare în clasament, departajarea făcându-se în ordinea crescătoare a propunerilor financiare îmbunătățite. Pentru propunerile financiare îmbunătățite care afectează locul superior din clasament se va lua în considerare propunerea financiară inițială. În cazul în care după depunerea unor noi propuneri financiare îmbunătățite nu se va realiza departajarea, autoritatea contractantă va relua procesul de departajare.

Potrivit Ministerului Apărării, până la semnarea contractului, operatorii economici declarați câștigători au obligația să obțină codul NATO de agent economic.

 

CITEȘTE ȘI:

Pilotul Titi Aur, infectat cu noul coronavirus, este internat în spitalul din Bârlad

Restricții suplimentare, de luni, în Ploiești, Câmpina, Mizil și Băicoi

Carantină zonală prelungită pentru Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari din jud. Ilfov

 

 

Adaugati comentariu