Carantină zonală prelungită pentru Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari din jud. Ilfov

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, începând de sâmbătă seara, ora 22,00, a transmis Prefectura Ilfov.
Poliția Rutieră

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 70 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, judeţul Ilfov”, precizează Prefectura Ilfov.

În comuna Domneşti, rata de incidență este de 9,42 de cazuri la mia de locuitori.

În cadrul aceleiaşi şedinţei au mai fost luate următoarele măsuri: Hotărârea nr. 71 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Jilava, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 72 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov; Hotarârea nr. 73 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Voluntari, judeţul Ilfov.

În orașul Voluntari rata de incidență este de 9,83 de cazuri la mia de locuitori, în comuna Jilava, de 8,73 de cazuri la mia de locuitori, iar în orașul Pantelimon, de 9,31 de cazuri la mia de locuitori.

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

În baza propunerilor înaintate, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinele pentru prelungirea măsurii de carantină zonală până la data de 17.04.2021 ora 22,00, pentru toate cele patru localităţi din Ilfov.

 

CITEȘTE ȘI:

Legea Kurzarbeit a fost promulgată. Angajatorii pot reduce timpul de muncă al salariaţilor cu până la 80%

Primăria Sect. 1 pregătește ridicarea mașinilor abandonate și a celor parcate neregulamentar

Prefectura Ilfov. Comuna 1 Decembrie intră în carantină. În Popeşti-Leordeni şi Tunari, se prelungeşte

 

 

Adaugati comentariu