Advertisement

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package
Home Piaţa auto Autoturisme Mercedes-Benz X-Klasse Yachting Styling Package

Mercedes-Benz X-Klasse Yachting Styling Package

Director de companie? Beizadea? Sau, pur și simplu împătimit al luxului? Indiferent ce-ai fi, poți deține pick-up-ul suprem: cumperi un Mercedes-Benz X-Klasse, îl duci în Polonia și, pentru 81.180 euro îi montezi un Yachting Styling Package!

Nici nu știu cu ce să încep… Opulența asta îmi dă fiori! Iar ca să beneficiezi de ea, trebuie să-ți cumperi un Mercedes-Benz X-Klasse din România. Nu nou, pentru că nu se mai află în oferta importatorului, ci de ocazie. Sau să deții deja unul.

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package

Acum, că ai pick-up-ul, nu-ți mai trebuie decât 81.180 euro (TVA și montaj incluse) și îi poți comanda Yachting Styling Package, deci te poți alege cu bijuteria din imagini! Pentru că tunerul polonez Carlex îți montează un kit complet, perfect adaptat mașinii tale!

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package

 

Citește aici testul cu Mercedes-Benz X-Klasse!

La exterior, pachetul conține o schemă cromatică asortată cu elemente personalizate în funcție de culoarea caroseriei, body-kit complet din plastic și fibră de carbon și jante de Mercedes-Maybach S650 Coupe cu diametrul de 20 de inci, echipate cu anvelope Michelin Latitude Sport 3. Scările (treptele) laterale se extind automat electric, iar suspensia stock este înlocuită cu una coborâtă cu 20 mm.

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package

Atmosfera interioară este înnobilată cu o combinație din piele și Alcantara pe scaune, banchetă, bord, tunelul central și fețele de uși și prin podeaua realizată din lemn zebrano (cu textură asemănătoare desenului de pe zebre).

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package

Tunerul nu intervine asupra motorului, transmisiei și punților, așa că nu te aștepta la un plus de putere sau la performanțe dinamice crescute, altele decât cele legate de ținuta de drum (ameliorată de noua suspensie). Poți fie să mergi personal cu mașina în Polonia, fie să comanzi kit-ul complet acasă, fie să apelezi, contra cost, la preluarea mașinii de acasă și livrarea la domiciliu după operația estetică.

Mercedes X-Klasse Yachting Styling Package

Pe lângă Mercedes-Benz X Klasse Yachting Styling Package, compania poloneză mai dezvoltă și alte kituri atât pentru pick-upul german, cât și pentru celelalte pick-upuri din segment, pentru câteva van-uri VW și MercedeBenz și pentru autoturisme de lux. Toate, inclusiv o parte din elemente individuale, pot fi comandate on-line de aici.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AutoturismeFlotă verdeIndustrie auto

Sunt SUV-urile electrice o investiție bună?

Nu mai este o noutate faptul că piața autoturismelor electrice este în...

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...