„Mecanicul anului 2015” se desfăşoară pentru al cincilea an consecutiv în Bucureşti

Pe 29 octombrie 2015, în incinta Willbrook Platinum Center, se desfăşoară finala celei de-a 5 ediţii a concursului „Mecanicul Anului“, reunindu-i pe cei mai buni mecanici, într-o confruntare fără precedent. Este cea mai importantă competiţie dedicată mecanicilor, diagnosticienilor şi vulcanizatorilor din România.mecanicul-anului-2015-se-desfasoara-pentru-al-cincilea-an-consecutiv-in-bucuresti-floteauto

Prima etapă a concursului a fost reprezentată de proba online, încheiată pe 16 octombrie. Cei 50 de
semifinalişti la secţiunea Diagnoză, 50 de semifinalişti la secţiunea Mecanică Auto şi 20 de semifinalişti la secţiunea Vulcanizare vor veni la Bucureşti, din toată ţara, pentru a susţine proba practică, într-un show de excepţie. Organizatorul, AD Auto Total, va asigura costurile organizării concursului, mesele principale pentru ziua de 29 octombrie 2015 şi noaptea de cazare premergătoare concursului, pentru toţi concurenţii calificaţi în finală.

Premiile acordate sunt extrem de atractive pentru participanţi şi constau în: 1.000 de euro la secţiunea
Vulcanizare; 2.000 euro la secţiunea Mecanică Auto; maşina nou-nouţă marca Peugeot 301 la
secţiunea Diagnoză, în valoare de 10.206,44 euro + TVA. Concurentul aflat pe locul doi va primi un
premiu, constând într-un tester G-Scan în valoare de 6.000 lei + TVA.

mecanicul-anului-2015-se-desfasoara-pentru-al-cincilea-an-consecutiv-in-bucuresti-floteautoConcursul este o idee inedită, menită să susţină şi să promoveze meseriile de bază în domeniul auto.
Programul Academia Auto – Şcoala pentru mecanici auto AD Auto Total organizează cursuri de formare care pun accent pe partea practică, analizând în profunzime sistemele generice încorporate în diferite modele ale diverselor mărci de maşini şi oferind soluţii detaliate ale componentelor şi ale părţilor sistemului, ale funcţiilor şi poziţionării acestora. În cadrul acestor cursuri, mecanicii se confruntă cu situaţii reale, fiind obligaţi să înveţe să lucreze cu instrumente de diagnostic, pentru a obţine cunoştinţele care să permită efectuarea procedurilor necesare reparării defectelor.

Concursul „Mecanicul Anului 2015” este organizat de AD Auto Total în parteneriat cu Mann Filter şi Robert Bosch în calitate de sponsori principali, cu suportul KYB, Delco Remy, Ferodo, Textar, Ferdinand Bielstein, Delphi, Denso, Hepu, Hella, Valeo şi Castrol.

 

Adaugati comentariu