Mașina Anului 2019 în România este noua Kia Ceed

Mașina Anului 2019 în România este noua Kia Ceed

Kia Ceed a fost desemnată Mașina Anului 2019 în România de către Asociația Presei Auto din România (APAR).

Kia Ceed câștigă astfel disputa celor șapte modele finaliste cu un total de 221 puncte.  Cele șapte finaliste au fost: Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Mitsubishi Eclipse Cross, Opel Combo și Volkswagen Touareg.

Kia Ceed a obținut 221 de puncte din 225 posibile și se află la doar 4 puncte de scorul obținut de Dacia Duster la ediția precentă.

Kia Ceed a fost urmată în clasament de Opel Combo, cu 130 de puncte acumulate și de Hyundai Kona cu 129 de puncte.

Volkswagen Touareg a obținut 106 puncte din partea juriului, Ford Focus 96 de puncte, Mitsubishi Eclipse 89 de puncte, iar ultima mașină în clasamentul APAR a fost ocupat de Mercedes Clasa A care a primit 84 de puncte.

Noua Kia Ceed oferă o gamă completă de motoare. Le-am testat pe toate combinate cu cele două echipări și vă spunem care este cea mai bună alegere. Coreenii oferă o gamă completă de cinci motoare combinate cu două cutii de viteze și două echipări, cu mențiunea că noua cutie DCT cu dublu ambreiaj și 7 trepte este disponibilă doar la motoarele de top 1.4 T-GDI și 1.6 DSL (115 și 136 CP) și doar cu echiparea de top Star.

Adaugati comentariu