Mall-urile ar putea fi deschise pe 15 iunie. Anunţul ministrului Economiei

Mall-urile ar putea fi deschise începând cu data de 15 iunie, în cazul în care la momentul respectiv numărul persoanelor infectate va scădea, a anunţat ministrul Economiei, Virgil Popescu.mall

Măsura a fost discutată Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România.

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Ministrul Economiei a subliniat că Guvernul nu ia momentan în considerare posibilitatea deschiderii cinematografelor şi a locurilor de joacă din interiorul mall-urilor.

„Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a precizat Virgil Popescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Cine domină piaţa smartphone-urilor. Cea mai bună evoluţie, Xiaomi

Asociaţia Constructorilor de Autostrăzi. Deficitul de forţă de muncă ajunge la 500.000 de persoane

Continental extinde centrul de cercetare şi dezvoltare din Timişoara

 

Adaugati comentariu