MAE pregăteşte o nouă licitaţie pentru 50 de maşini

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) intenţionează să-şi înnoiască parcul auto cu 50 de autoturisme, licitaţia urmând a fi organizată în luna septembrie 2019.
MAE

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, valoarea totală estimată fără TVA a contractului este de 3,5 milioane de lei, în criteriul de atribuire preţul având o pondere de 85%, iar componenta tehnică, de 15%.

În situaţia în care pe primul loc sunt clasate mai mult oferte cu preţuri egale, autoritatea contractantă va solicita ofertanţilor o nouă propunere financiară prin intermediul SICAP, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are preţul cel mai scăzut.

MAE este la a doua încercare de achiziţie a celor 50 de autoturisme, la prima licitaţie, din august 2019, ofertele fiind considerate necorespunzătoare.

Flota MAE însumează 694 de maşini, din care 41 de vehicule sunt utilizate la Bucureşti, 624, de misiunile diplomatice din străinatate şi 29, de institutele culturale româneşti din străinatate.

 

CITEŞTE ŞI:

10 oferte pentru Lotul 4 din Autostrada Sibiu-Piteşti

OMV Petrom introduce semnătura electrocnică în contractele pentru carburanţi

ASSAI: City Insurance are probleme serioase în acordarea despăgubirilor

 

Adaugati comentariu