Se schimbă prioritatea pe sensul giratoriu de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă

De luni, 2 septembrie, în actualul sens giratoriu de la ieşirea din Aeroportul Internaţional Henri Coandă (AIHC) prioritate vor avea autovehiculele care părăsesc zona aeroportului, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).Aeroportul

Potrivit CNAB, modificările fluxurilor rutiere de acces la/de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă au fost necesare în contextul demarării de către CFR SA a lucrărilor pentru realizarea legăturii feroviare între AIHC şi Gara de Nord.

„În vederea demarării de către CFR SA a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului. De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucureşti va fi uşor modificat. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie amplasate şi semnalelor agenţilor de la poliţia rutieră”, precizează Compania de Aeroporturi.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

 

CITEŞTE ŞI:

MAE pregăteşte o nouă licitaţie pentru 50 de maşini

10 oferte pentru Lotul 4 din Autostrada Sibiu-Piteşti

ASSAI: City Insurance are probleme serioase în acordarea despăgubirilor

 

Adaugati comentariu