Lufthansa va anula 2.200 de zboruri în această vară din cauza lipsei de personal

Vara 2022 a debutat cu un haos pe multe dintre aeroporturile lumii, provocat de anularea a numeroase zboruri. Cauza este lipsa de personal, care a fost concediat când restricțiile determinate de pandemie au blocat mii de avioane la sol și care astăzi este greu de găsit.
Lufthansa

Astfel de probleme afectează și compania aeriană germană Lufthansa (și filiala sa Eurowings), care a anunțat că în cursul verii va anula 2.200 de zboruri, în special în Europa, în timp ce zborurile intercontinentale vor continua conform programului. Nu există informații despre anularea zborurilor Lufthansa Cargo, dar reducerea numărului de zboruri de pasageri scade capacitatea de transport a mărfurilor în cală și, prin urmare, capacitatea totală a companiei germane.

Un purtător de cuvânt al Lufthansa a declarat că 1.000 de zboruri vor fi anulate numai în luna iulie, în pofida creșterii rezervărilor pentru vacanțele de vară. Personalul este o problemă care, potrivit transportatorului aerian german, afectează și alte companii de profil.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Lucrări întârziate pe secțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău, parte din Autostrada Transilvania

Acord România – Serbia pentru construcția Autostrăzii A9 Timișoara – Moravița

 

 

Adaugati comentariu