CORONAVIRUS. Lucrările la infrastructura rutieră a Capitalei vor fi sistate

Primarul general al Capitalei a cerut sistarea activităţii pe cele şase şantiere din Municipiul Bucureşti administrate de Primărie, inclusiv la cele pentru infrastructura rutieră.DN 68A Margina - Holdea

Concret, este vorba de oprirea lucrărilor pentru:

  • Lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză,
  • Lărgirea Bulevardului Ghencea,
  • Park and Ride Cora Pantelimon,
  • Podul Ciurel,
  • Podul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu,
  • Consolidarea Palatului Curtea Veche.

„Mulţi dintre angajaţii de pe aceste şantiere sunt din judeţele vecine sau din comunele limitrofe. Avem informaţii de la poliţiile locale că au intrat în contact cu români întorşi recent din Italia şi din Spania care nu au respectat izolarea la domiciliu. Este posibil să se fi infectat deja cu noul coronavirus. Asta ar fi însemnat ca, atunci când ar fi ajuns să cumpere medicamente într-o farmacie sau alimente într-un magazin sau, pur şi simplu, ar fi folosit mijloacele de transport în comun sau s-ar fi deplasat pe străzi, să fi transmis coronavirusul de tip nou bucureştenilor. De aceea am luat această decizie, care este în concordanţă şi cu decretul de stare de urgenţă”, a spus primarul general.

Potrivit edilului-şef, aceste lucrări, inclusiv cele pentru infrastructura rutieră, vor fi accelerate după reluarea activităţii pe şantiere.

 

CITEŞTE ŞI:

STB, Metrorex şi CFR Călători îşi diminuează capacitatea de transport

Pirelli suspendă activitatea fabricii de anvelope din Slatina

RAR extinde cu 3 luni valabilitatea certificatelor de atestare

 

Adaugati comentariu