Localizați un dealer Iveco

Iveco Dealer Locator a fost lansat în cea de-a doua sa generație. Aceasta poate fi instalată pe orice tip de smartphon, indiferent de sistemul de operare folosit, Android, iOS sau Windows.New_dealer_Locator_02_

O nouă versiune pentru aplicația Iveco Dealer Locator a fost lansată pe 17 februarie. Aceasta permite utilizatorilor nu doar să găsească cel mai apropiat dealer Iveco de locația sa, dar la nevoie îl poate și ghida pentru a ajunge acolo. Aplicația este destinată atât celor care dețin, deja, un vehicul Iveco cât și celor care doresc să-și achiziționeze unul.

New_dealer_Locator_01_

Aplicația este foarte ușor de utilizat, fiind necesari doar câțiva pași simpli pentru a găsi ceea ce doriți. Din aplicație puteți selecta și vedea exact ce tip de centru Iveco veți găsi, profilul acesteia (punct de vânzare, service etc) și, mai mult, puteți contacta direct din aplicație personalul ce se află acolo. Această aplicație reprezintă încă un pas din partea lui Iveco pentru a deveni un real partener de afaceri pentru utilizatorii săi.

Adaugati comentariu