Business Lease România ţinteşte o creştere de 15%

Business Lease, furnizor internaţional de leasing operaţional full service şi servicii de mobilitate, are o ţintă de creştere de 15% a flotei administrate în 2016, după finalizarea proiectelor de investiţii demarate anul trecut.Compania consideră Europa Centrală şi de Est o a doua piaţă de origine şi a intrat în România în urmă cu un an după achiziţia Fleet Management Services, unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul leasingului operaţional.

Philip-Aarsman-businesslease-floteautoConfigurarea infrastructurii şi a proceselor interne în cursul anului 2015 ne-a ajutat să furnizăm grija pe care clienţii noştri o merită. Experienţa şi încrederea lor în abordarea noastră Better CARE a avut un efect pozitiv, iar ca rezultat am înregistrat o creştere de peste 20% a portofoliului de contracte de leasing operaţional. De asemenea, anul acesta vom continua angajamentul nostru faţă de piaţa locală prin continuarea investiţiilor şi prin orientarea către IMM-uri şi către oraşele mari din România, ţinta noastră fiind o creştere anuală de 15%”, explică Philip Aarsman, Managing Director Business Lease Romania.

Luând în considerare investiţiile derulate în 2015, primul an cu activitate operaţională pe piaţa locală, Business Lease a raportat un rezultat financiar pozitiv la final de an. Urmărind ţinta de creştere de 15%, în 2016 flota administrată de Business Lease va ajunge la mai mult de 3.500 de unităţi.

Leasing operaţional cu valoare adăugată

În următoarele luni, Business Lease Romania va lansa atât noi servicii destinate clienţilor corporate, cât şi un nou business unit dedicat persoanelor fizice în căutarea unei soluţii de mobilitate.

„Clienţii noştri merită un partener care monitorizează şi controlează costul total de mobilitate. Platforma CARE Online oferă utilizatorului acces continuu la informaţii esenţiale despre contractul de leasing, utilizarea maşinilor din flotă şi date financiare, precum şi la alte servicii de leasing operaţional. Odată cu lansarea platformei CARE Online pentru administratorii de flote, avem deja disponibilă o gamă largă de funcţionalităţi, acestea urmând să fie dezvoltate pe parcursul anului”, spune Philip Aarsman.

Totodată, în cursul primului trimestru al anului, compania va lansa Studiul de Satisfacţie al Clienţilor şi Şoferilor (Customer and Driver Satisfaction Survey), o dovadă în plus pentru factorul CARE al Business Lease. Aceste studii sunt coordonate de către compania independentă FEEDDEX.

„Ambele studii vor furniza informaţii valoroase despre felul în care serviciilor noastre sunt percepute de către cei ce conduc automobile de flotă şi ne va oferi o perspectivă largă asupra factorului CARE, atât din partea clienţilor cât şi a utilizatorilor”, conchide Phlip Aarsman.

Centrul de vehicule rulate Business Lease este cea mai recentă investiţie a Business Lease în România. Centrul, care completează portofoliul de servicii al companiei, va fi inaugurat în prima jumătate a anului şi va fi poziţionat în imediata vecinătate a sediului Business Lease, în zona Pipera.

Selecţia de autovehicule rulate Business Lease cuprinde maşini care respectă următoarele condiţii:

  • Primul proprietar,
  • Kilometraj real,
  • Stare perfectă,
  • Întreţinere efectuată numai în ateliere service atent selectate,
  • Istoric complet din punct de vedere tehnic
  • Istoric daune, dacă este cazul.

Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua şi automobilele rulate ale clienţilor care au această nevoie înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de maşini.

 

 

Adaugati comentariu