Licitație reluată pentru Studiul de Fezabilitate al VO Sighetu Marmației
Sighetu Marmaţiei

Licitația pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Variantei de Ocolire (VO) a municipiului Sighetu Marmaţiei a fost reluată, noul termen pentru depunerea ofertelor fiind data de 22 decembrie. La licitația anterioară, unicul ofertant a fost descalificat.

Valoarea contractului este estimată la 1.452.600 lei (fără TVA), fondurile fiind alocate de Consiliul Județean Maramureș, în cadrul unui acord încheiat cu Compania NAțională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

VO Sighetu Marmaţiei va avea o lungime de 15 km și va reprezentan un nod de circulație care leagă zona Maramureșului istoric de Cluj Napoca prin Baia Mare, pe DN 18, precum și de Oradea, respectiv granița cu Ungaria, prin Satu Mare, pe DN 19. Totodată, șoseaua de centură va fi conectată și cu drumul spre viitorul pod rutier peste râul Tisa dintre România şi Ucraina.

În criteriul de atribuire al contractului, coponenta financiară are o pondere de 40%, iar cea calitativă (abordarea proiectului, termenul de finalizare, experiența specialiștilot, etc), de 60%.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a transmis autoritatea contractantă.

Potrivit Consiliului Județean Maramureș, durata contractului va fi de 18 de luni.

 

CITEȘTE ȘI:

Proiect de lege privind monitorizarea video a traficului și constatarea abaterilor

De ce presiunea de umflare corectă este esențială pentru o performanță optimă?

 

Adaugati comentariu