Licitație lansată pentru reabilitarea Podului peste brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2 București - Constanța.Podul peste brațul Borcea

Valoarea totală estimată a contractului este de 96,79 milioane de lei (fără TVA), finanțarea urmând să fie obținută din fonduri europene nerambursabile.

În criteriile de atribuire, prețul are o pondere de 78%, experiența deținută de Managerul de Proiect, de 10%, iar garanția suplimentară (până la 60 luni) față de garanția minim acceptată a lucrărilor de 36 de luni, de 12%.

Durata contractului este de minimum 60 luni din care 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și minimum 36 luni perioada de garanție.

Pentru a putea participa la licitație ofertanții trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri totale anuale pe ultimii 3 ani (2017, 2018, 2019) a fost de minimum 46 milioane de lei.

Totodată, ofertanții trebuie să demonstreze că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrări de construcție nouă, modernizare sau reabilitare de poduri, pasaje sau viaducte aferente infrastructurii de transport rutier sau feroviar în valoare cumulată de minimum 46 milioane de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 decembrie 2020.

Potrivit CNAIR, procedura de achizitie publica este inițiata sub incidența unei clauze suspensive: „Procedura va fi anulată în cazul în care până la data semnării contractului nu este îndeplinită următoarea condiție: Asigurarea creditelor de angajament și a creditelor bugetare necesare”.

Reamintim că la finalul lunii octombrie, CNAIR a lansat și licitația pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă, valorea estimată a contractului fiind, în acest caz, de 81 milioane de lei.

 

CITEȘTE ȘI:

Noi finanțări prin Rabla și Rabla Plus. Cine își cumpără flote electrice

Covid-19. Germania pregătește sute de centre de vaccinare. Distribuția va fi o provocare

Jumătate dintre români au amânat achiziția unei mașini sau au ales o variantă mai ieftină

 

Adaugati comentariu