Lektri.Co vrea să crească numărul de revânzători de stații de încărcate pentru mașini electrice

Lektri.Co, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul mobilității electrice din România, își propune creșterea numărului de reselleri atât în țară, cât și pe plan extern. Compania vizează, până la finele lui 2022, atingerea unui număr de 50 de reselleri în UE și 10 în România.Lektri.Co

În prezent, Lektri.Co are 15 reselleri în țări din Europa, precum Franța, Suedia, Norvegia, Grecia, Irlanda, Serbia, Bulgaria, iar pe plan local compania are câte un partener în: Arad, Maramureș, București, Târgu-Jiu și Bistrița.

Până la finele anului, Lektri.Co își propune să fie prezent atât în orașe principale din țară, cum ar fi Iași, Cluj, Constanța, Craiova, cât și în cele mai mari magazine online și offline atât din România, cât și din Italia și Polonia.

„Revânzătorii stațiilor de încărcare Lektri.Co sunt companii recunoscute în piețele pe care activează, care au deja baza solide de clienți. Printre resellerii noștri se numără magazine specializate în sisteme de energie regenerabilă, cu experiență în instalații electrice și fotovoltaice, dar și dealeri auto operatori de puncte de încărcare pentru vehicule electrice sau magazine online și fizice de bricolaj. Partenerii noștri beneficiază de multiple avantaje, astfel încât colaboarea cu noi să îi ajute în dezvoltarea propriului business”, a declarat Claudiu Suma, CEO Lektri.Co.

Potrivit reprezentanților companiei, printre beneficiile unui reseller se numără: prețuri competitive și marje de discount considerabile, ce pot ajunge și la 35% din prețul de listă, produsele cu design premium și funcții smart, ce le fac foarte competitive la prețurile de listă, suportul și garanția locală, deosebit de importante pentru un revânzător, precum și livrarea rapidă.

Majoritatea vânzărilor s-a realizat până de curând direct către clienți finali, companii din domeniul HoReCa, parcări private, utilități, modelul cel mai căutat fiind stația 22 kW AC.
Prin intermediul resellerilor, cel mai popular produs vândut este stația 7.4 Kw AC, foarte solicitată de către clienții de Dacia Spring.

 

CITEȘTE ȘI:

Afacerile din comerţul cu autovehicule s-au majorat, în ianuarie, cu 9,8%

Posibile măsuri de sprijin pentru companiile afectate de războiul din Ucraina

 

 

Adaugati comentariu