Flota de autovehicule a LeasePlan România a crescut cu 15% în 2014

LeasePlan România înregistrat la finalul anului 2014 o cifră de afaceri de 42,2 milioane de euro, în creştere cu 3% faţă de 2013. Portofoliul LeasePlan a crescut cu 15% în 2014, depăşind obiectivul de 10.000 de autovehicule aflate în administrare încă din luna octombrie şi ajungând la peste 10.400 unităţi la finalul trimestrului IV.bogdan-apahidean-floteauto

 

Cifrele anului trecut sunt încurajatoare şi au fost favorizate de uşoara creştere înregistrată la nivel economic. Creşterea consumului a accelerat activitatea companiilor, iar acest lucru s-a resimţit şi pe piaţa leasing-ului operaţional. Un alt aspect este trendul ascendent al pieţei autovehiculelor noi din România, dar şi faptul că din ce în ce mai multe companii apelează la serviciile de administrare de flote”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

Pentru 2015, LeasePlan estimează investiţii de aproximativ 46 de milioane euro pentru achiziţia de autovehicule, dar şi pentru optimizarea produselor şi serviciilor sale si dezvoltarea portofoliului de clienţi.

leasing-operational-LeasePlan-bogdan-apahidean-floteauto
Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România

„2015 va fi un an în care LeasePlan Romania îşi va consolida strategia de business prin lansarea de noi produse şi servicii. Experienţa pe care am acumulat-o şi încrederea de care ne bucurăm în rândul clienţilor ne permit să fim promotorul noilor tendinţe pe piaţa leasing-ului operaţional autohton şi să dezvoltăm aceasta piaţă prin noi segmente“, a afirmat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

LeasePlan România are în portofoliu 259 de clienţi, dintre care aproximativ 15% sunt clienţi contractaţi în ultimele 6 luni ale anului trecut, iar domeniile preponderente sunt energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

LeasePlan este o companie olandeză care activează în domeniul leasing-ului operaţional şi al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experienţă de peste 50 de ani, LeasePlan este în prezent liderul la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote.

Compania are peste 6.500 de angajaţi, o flotă de 1,3 millioane de autovehicule multi-brand şi activează în 32 de ţări, atât pe pieţe cu tradiţie în domeniul leasing-ului operational, cât şi pe pieţe noi, în dezvoltare. LeasePlan oferă clienţilor produse inovatoare şi servicii de calitate, respectând astfel motto-ul internaţional al companiei: „it’s easier to leaseplan”.

 

 

Adaugati comentariu