La graniţa cu Ungaria, 10 puncte de trecere ocazionale. Program

La graniţa cu Ungaria, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 08.00-18.00, ora României, sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei ocazionale.
ungaria

Potrivit Poliţiei de Frontieră, punctele de trecere a frontierei ocazionale în Ungaria sunt amplasate în judeţele Bihor, Arad şi Satu Mare:

  • judeţul Bihor – P.T.F Roşiori, P.T.F. Cheresig şi P.T.F. Voivozi;
  • judeţul Arad – P.T.F. Iermata Neagră, P.T.F. Grăniceri, P.T.F. Variaşu Mic şi P.T.F. Nădlac III;
  • judeţul Satu Mare – P.T.F. Bercu, P.T.F. Peleş şi P.T.F. Horea.

Poliţia de Frontieră anunţă că, informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Săptămâna trecută, prin punctele de trecere a frontierei au efectuat formalităţile aproximativ 722.500 cetăţeni români şi străini, dintre care 343.000 pe sensul de intrare şi 379.500 pe cel de ieşire din ţară şi aproximativ 207.400 mijloace de transport (98.200 pe sensul de intrare şi aproximativ 109.200 pe sensul de ieşire din ţară).

„În prezent traficul prin punctele de frontieră se desfăşoară în condiţii normale fără a se înregistra aglomerări sau timpi de aşteptare. Menţionăm că, este folosită la maxim capacitatea permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei, în limita configuraţiei acestora, sens în care continuăm să recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional în vederea evitării suprasolicitării doar a unora dintre acestea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

 

CITEŞTE ŞI:

Premierul Orban despre Comarnic-Braşov : În maxim o lună luăm decizia de finanţare

Care sunt sistemele de siguranţă obligatorii pentru maşinile noi

Afacerile din comerţul cu vehicule şi motociclete, în creştere cu 8%

 

Adaugati comentariu