Klaus Iohannis: Facem prioritate zero din investiţiile în infrastructură

După întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, președintele Klaus Iohannis a afirmat că, împreună cu Guvernul, ”facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură”.
infrastructură

Am avut astăzi o nouă întâlnire cu miniştrii care gestionează fondurile europene. Am stabilit domeniile prioritare pe care le vom finanţa cu aceşti bani, fiindcă ne dorim ca România să prospere în viitorii ani şi asta nu se poate face decât cu investiţii majore. Noi facem o prioritate zero din investiţiile în infrastructură. Avem bani să construim autostrăzi, căi ferate, să implementăm programe de digitalizare în economie, în administraţie, în infrastructura din educaţie şi sănătate”, a precizat preşedintele.

Șeful statului a subliniat că România are o şansă extraordinară prin aceste 80 miliarde de euro şi împreună cu Guvernul Orban este hotărât să o valorifie la maximum în beneficiul românilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o şedinţă pe tema fondurilor europene cu mai mulţi membri ai Guvernului.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la şedinţa care a început la ora 14,30 au participat prim-ministrul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

 

CITEȘTE ȘI:

Viitorul Peugeot e-3008 va avea autonomie electrică de 650 km!

Consumul de carburanţi va scădea cu 10% în 2020. Când va reveni cererea

Thierry Bolloré, fostul șef al Renault, va conduce Jaguar Land Rover

Adaugati comentariu