Advertisement

Kia Stinger facelift 2021 floteauto.ro
Home Piaţa auto Autoturisme Kia Stinger facelift 2021 – tușe fine

Kia Stinger facelift 2021 – tușe fine

Clar, designerii de la Kia au fost îndrăgostiți de aspectul fastback-ului, pentru că nu s-au străduit să modifice prea multe: Kia Stinger facelift 2021 vine cu retușuri minore.

Blink and you’ll miss it! Și pentru că e rapidă, și pentru că nu arată foarte diferit de actuala versiune pre-facelift. La exterior, farurile au fost retușate și au o nouă semnătură LED a luminilor de zi. Întreg blocul optic are o tentă mai închisă, iar elementele optice din interior au fost ușor repoziționate.

Kia Stinger facelift 2021 floteauto.ro

La fel și în spate, stopurile au o nouă semnătură luminoasă și un aranjament interior care ”copiază” forma eleronului integrat în hayon. Semnalizările din stopuri au acum o aranjare nouă a LED-urilor, care amintește de steagul în carouri de la finalul curselor de mașini. Clienții versiunilor mai puternice pot acum să opteze pentru tipsuri de eșapament argintii, cu diametrul mărit și pentru un difuzor agresiv montat în bara spate.

Kia Stinger facelift 2021 floteauto.ro

➡ Stinger GT și Golf TCR în teste pe Ring 💡

Din lateral pot fi admirate noile jante din aliaj pe 18 și 19 inci, cu design geometric, care accentuează sportivitatea. Totodată, o nouă nuanță exterioară este disponibilă, dar Kia nu dă detalii legate de aceasta. Ea poate fi comandată în combinație cu unul dintre cele două nou apărute pachete exterioare: Dark Package pentru versiunile mai puternice (cu contur piano pentru difuzorul spate și tipsuri spate negre pentru eșapament), respectiv Black Package, pentru clienții care caută un design mai agresiv (cu jante negru-mat de 19 inci, eleron redesenat, respectiv carcase de oglinzi și ornamente de aripi de culoare neagră).

Kia Stinger facelift – interior în progres

În habitaclu s-a schimbat atmosfera, deși desenul a rămas același. Astfel, brațul inferior al volanului are acum finisaj metalic, aidoma elementelor de pe bord și de pe tunelul central, iar ecranul sistemului multimedia de 10,25 inci a fost montat în locul fostului display de 8 inci.

Kia Stinger facelift 2021 floteauto.ro

Și materialele au fost revizuite, fiind disponibile acum finisaje ”aluminiu” și ”fibră de carbon”, iar lumina ambientală dispune acum de 64 de nuanțe diferite. Tapițerie din piele Nappa, piele simplă sau piele sintetică este disponibilă la alegere.

Încă nu sunt cunoscute motoarele cu care va fi înzestrat Stinger.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...