Fiat Tipo SW Cross 2021 – surpriză!

Italienii pun ceva la cale, iar eforturile de a ține surpriza ascunsă le-au fost zădărnicite: acesta este viitorul Fiat Tipo SW Cross care va apărea la sfârșitul anului pe piață.
Fiat Tipo SW Cross floteauto.ro

Vigilența colegilor de la Carscoops a dat roade: au surprins în teste pe pavajele și virajele din Alpi viitorul Fiat Tipo SW Cross, versiunea înălțată și ”blindată” cu protecții din plastic a modelului italian. Din fotografii, mașina nu pare a avea o gardă la sol mărită, semn că italienii testau comportamentul rutier la încărcare maximă. De asemenea, farurile cu halogen, jantele din oțel și anvelopele înguste sugerează o viitoare versiune standard a modelului.

Fiat Tipo SW Cross floteauto.ro

Remarcăm, totuși, eforturile cu care au fost ascunse toate elementele de stil din zona inferioară a caroseriei: barele de protecție, pragurile și pasajele roților sunt ferite de priviri prin camuflaje derutante. Probabil toate acestea să fie garnisite cu protecții din plastic negru, tipice crossoverelor. Totuși, tracțiunea va rămâne exclusiv pe puntea față.

Fiat Tipo SW Cross: interior și motoare

Ne așteptăm la o nouă semnătură luminoasă LED și la o emblemă modificată, așa cum a dezvăluit fotografia de mai jos, scpată pe internet de acum câteva luni. Totodată, la interior, ecranul sistemului multimedia va avea o diagonală mărită, iar la echipările de top, cadranele de bord vor fi înlocuite de un instrumentar digital. Probabil că și finisajele vor fi îmbunătățite.

Fiat Tipo SW Cross floteauto.ro

Însă cea mai importantă schimbare va fi sub capotă, unde actualele motoare pe benzină vor fi înlocuite de noua familie Firefly. Astfel, probabil că propulsorul 1.4 aspirat (75 CP) și turbo (120 CP) va face loc versiunilor de 1.0 și 1.3 l, care sunt disponibile în diverse variante de putere. Dieselul de 1.6 l și 120 CP va fi păstrat în ofertă, în timp ce asupra propulsorului diesel de 1.3 l planează incertitudinea.

Fiat Tipo SW Cross floteauto.ro

Viitoarea versiune intră într-o ligă în care mai joacă Ford Focus Active Wagon, Toyota Corolla Trek și, ca să întindem puțin coarda, Dacia Logan MCV Stepway.

 

via carscoops

 

Adaugati comentariu