Advertisement

iveco-solutrans-floteauto
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare IVECO la Solutrans 2015, săptămâna transportatorilor auto

IVECO la Solutrans 2015, săptămâna transportatorilor auto

Ediţia 2015 a târgului Solutrans are loc la Lyon Eurexpo şi se bucură de o prezenţă susţinută a producătorului IVECO. Pe lângă cele 19 vehicule pregătite pentru expoziţie, IVECO îşi ia angajamente serioase în privinţa optimizării costurilor totale de exploatare (TCO – Total Cost of Ownership) dar şi a eficientizării transporturilor.

Solutrans este un târg organizat de Federaţia Franceză a Constructorilor de Caroserii. Pentru a onora colaborările pe care le are cu producătorii francezi, IVECO prezintă 11 vehicule în diferite configuraţii în pavilionul expoziţional şi alte 8 sunt disponibile chiar şi la test drive pe o pistă special amenazată în curtea complexului. De asemenea, standul IVECO mai găzduieşte şi noul motor alimentat cu CNG din familia IVECO Cursor 8, o transmisie HiMatic cu opt trepte de viteză şi un mini-excavator CASE CX18B montat pe un IVECO Daily.

iveco-solutrans-floteautoCu această desfăşurare de forţe, IVECO reuşeşte să prezinte publicului cele mai noi tehnologii cu care se mândreşte. Astfel, sunt expuse motorizările Euro 6 fără EGR, motorizările Euro 6 alimentate cu gaz natural comprimat (CNG) sau noua generaţie de transmisii automate HiMatic cu câte opt rapoarte.

iveco-solutrans-floteautoCu ocazia Solutrans 2015, IVECO va prezenta şi premiul ˝International Truck of the Year 2016˝, distincţie oferită de un grup de 25 de jurnalişti de specialitate modelului Eurocargo. Acest premiu, unul de prestigiu, este al patrulea în decursul ultimilor patru ani pentru IVECO şi reprezintă dovada excelenţei tehnologice şi a preocupărilor susţinute de a reduce TCO-ul (total cost of ownership), pentru care compania a insistat.

iveco-solutrans-floteautoÎn ceea ce priveşte eficientizarea transporturilor, automat a vehiculelor, IVECO prezintă la Solutrans direcţiile pe care a insistat în ultimul timp. Astfel, compania a dezvoltat motorizări diesel care respectă norma de poluare Euro 6 utilizând o soluţie constructivă care renunţă la folosirea EGR, dar menţinând foarte ridicat standardul de emisii. Pe termen lung, soluţia va avea rezultate bune tot la reducerea TCO. Ca şi utilizarea unei transmisii HiMatic, care va reduce cu aproximativ 10% costurile de întreţinere şi de reparaţie, va scădea şi consumul de combustibil, dar va oferi şi performanţe apreciabile pentru produsele IVECO, mulţumită timpilor excelenţi necesari schimbărilor de treaptă (200 de milisecunde).

iveco-solutrans-floteauto

 

 

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...