IVECO
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare IVECO a donat Crucii Roșii Române 3 vehicule de 150.000 de euro

IVECO a donat Crucii Roșii Române 3 vehicule de 150.000 de euro

Cele trei vehicule oferite în folosință, de la începutul pandemiei, au fost donate de IVECO acum către Crucea Roșie Română.

Peste 100.000 de oameni, aflați în situații vulnerabile, au fost ajutați în perioada pandemiei COVID-19 prin acțiunile umanitare implementate de Crucea Roșie Română și IVECO cu ajutorul a trei utilitare din gama Daily. Acestea au o valoare totală de 150.000 de euro și sunt dotate special pentru a transporta medicamente, echipamente medicale, alimente. Iar două dintre acestea sunt alimentate cu gaz natural comprimat. Două dintre acestea sunt dotate cu box frigorific, iar cel de-al treilea model beneficiază și de lift pentru încărcarea mărfii.
Cele trei vehicule IVECO au parcurs deja peste 60.000 de kilometri. Și au au fost utilizate pentru distribuirea de către Crucea Roșie a peste 800 de tone de alimente si echipamente medicale, pe întreg cuprinsul țării. ENGIE România a fost de la început un partener în acest demers. Și a furnizat gaz natural comprimat pentru alimentarea, pe toată perioada proiectului, a celor două modele care folosesc acest combustibil.

„Noi am menținut promisiunea făcută Crucii Roșii în calitate de Membru Susținător al organizației. Chiar dacă pandemia s-a terminat, oamenii au nevoie în continuare de suport. Le-am fost alături începând din martie 2020, fiind o prioritate pentru noi, și am continuat pe parcursul ultimilor doi ani. Din postura de lider de piață pe segmentul autovehiculelor comerciale ușoare, am dorit sa dăm un exemplu care să inspire și să genereze un impact pozitiv multiplicat în comunități. Replicat din fericire și de unii competitori. Și nu ne oprim aici”, a declarat Andrei Gagea, director general IVECO România.

„Cu ajutorul IVECO România, care ne-a încredințat trei autoutilitare, am avut posibilitatea să răspundem, la rândul nostru, într-un timp foarte scurt, solicitărilor de sprijin din partea instituțiilor publice, unităților medicale și cetățenilor, trimițând materiale umanitare în toată țara. Sunt recunoscător companiei IVECO pentru că s-a solidarizat cu misiunea umanitară a Crucii Roșii Române”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

 

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, iulie 2022)

 

 

CITEȘTE ȘI:

60% dintre vehiculele comerciale ușoare din Europa pot fi înlocuite cu alternative electrice

Noi reguli pentru înmatricularea autovehiculelor second hand importate din UE

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Portofoliu complet

Mercedes-Benz EQT și e-Citan pot fi comandate și în România. Utilitarele de...

Vehicule comerciale uşoare

Noi caracteristici digitale și tehnologie îmbunătățită pentru Ford Transit în 2024

Ford Pro a anunțat astăzi îmbunătățiri semnificative și creșterea productivității pentru Transit...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Iveco eDaily a ajuns în Cartea Recordurilor

IVECO eDaily – în versiunea sa de furgon de 3,5 tone –...

microbuze electrice
Vehicule comerciale uşoare

Microbuze electrice pentru elevii din 34 de comune din județul Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în luna iunie, proiectul ce vizează achiziționarea...