Câștigător desemnat pentru un lot de pe Autostrada de Centură București Nord

După finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, pentru proiectarea și construcția Lotului 1 (km 2+500-km 20+000) de pe Autostrada de Centură București Nord, câștigătorul desemnat de CNAIR este Asocierea Impresa Pizzarotti& C SpA Italia - Retter Projectmanagement, cu preţul de 815,1 milioane de lei (fără TVA).
Autostrada de Centură București Nord

Potrivit CNAIR, durata contractului este de 34 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 22 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Lotul 1 de pe Autostrada de Centură București Nord are o lungime de 17,5 km, iar în cadrul contractului sunt prevăzute 10 structuri dintre care 2 pasaje de o complexitate tehnică ridicată, având o lungime de 733 m (pasaj pe Autostrada de Centură peste CF101 București – Pitești DN7) și respectiv 650 m (pasaj pe Autostrada de Centură peste râul Colentina, CF 300 București – Ploiești și CF Mogoșoaia – Buftea).

Traseul Lotului 1 de pe Autostrada de Centură Bucureşti Nord – Lotul 1 se desfășoară pe teritoriul județului Ilfov între DJ 601A (Dragomirești Vale – Bâcu) și DN 1 în dreptul localității Corbeanca.

”Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a precizat CNAIR.

 

 

CITEȘTE ȘI:

BNR a majorat la 13,9% prognoza de inflaţie pentru finalul anului

Construcția autostrăzilor și altor șosele de mare viteză este monitorizată aerian

 

 

Adaugati comentariu