Advertisement
Iulian Alexe UTA
Home Transporturi Iulian Alexe, noul Area Manager pentru Europa de Nord şi Centrală în cadrul UTA

Iulian Alexe, noul Area Manager pentru Europa de Nord şi Centrală în cadrul UTA

UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG), un important emitent de carduri de combustibil pentru flotele de vehicule grele din Europa şi soluţii de decontare a taxelor de drum, a anunţat numirea lui Iulian Alexe, anterior Country Manager pentru România şi Bulgaria, în rolul de Area Manager pentru Europa de Nord şi Centrală.

Această mutare face parte din planul UTA de a-şi consolida relaţiile cu clienţii şi de a se concentra mai bine către exigenţele lor, continuând să crească şi să se extindă în afara pieţei de bază, Germania.

Un manager experimentat, cu două decenii de experienţă pe pieţe B2B extrem de competitive (telecom, servicii financiare, soluţii de plăţi, beneficii pentru angajaţi, incentive & rewards, gestionarea cheltuielilor, carduri de combustibil), Iulian Alexe are un palmares de performanţe rapide şi durabile în dezvoltarea afacerilor, extindere pe pieţe noi, marketing strategic şi operaţional şi managementul produselor.

După un deceniu de experienţă în management în telecomunicaţii, Iulian Alexe s-a alăturat Edenred România în 2009 ca Director de Marketing, Expense Management si Business Development. A contribuit la înfiinţarea filialei române a UTA, parte a grupului Edenred, iar în 2016 a preluat rolul de Director General pentru UTA România, preluand suplimentar responsabilitatea pentru UTA Bulgaria în 2018.

Iulian Alexe se ocupă acum de o zonă diversă şi în creştere rapidă, care cuprinde Scandinavia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria şi Slovenia.

UTA este unul dintre liderii cardurilor de combustibil şi servicii din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, la un număr de peste 62.000 de staţii de alimentare si puncte de acceptare din diverse reţele, în 40 de ţări europene şi pot beneficia de alte servicii cum ar fi decontarea taxelor de drum, servicii de reparaţii, servicii de intervenţie în caz de pană şi tractare, precum şi returnarea TVA şi a accizelor la carburanţi.

În 2019, UTA a câştigat prestigiosul premiu acordat de revista de specialitate VerkehrsRundschau în categoria „Carduri de combustibil” pentru a cincea oară ; premiul este acordat o dată la doi ani pe baza unui studiu de piaţă independent al institutului de cercetare a pieţei Kleffmann.
Compania, care a fost înfiinţată în 1963 de Heinrich Eckstein, are ca acţionar majoritar Edenred SA (83%). Familia Eckstein deţine 17% dintre acâiunile UTA.

 

CITEŞTE ŞI:

Cum alegi anvelopele pentru maşinile electrice

România are cea mai redusă densitate a benzinăriilor

Logan Stepway poate fi comandat și în România!

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

transportul public
Transporturi

Noi metode de plată digitale pentru transportul public din București

Titlurile de călătorie de la Societatea de Transport Bucureşti (STB) vor putea...

Brașov
Transporturi

Terminalul de transport urban, Gara Brașov, va fi deschis în următoarele săptămâni

Cel mai mare terminal al Regiei Autonome de Transport (RAT) din Brașov,...

afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi au crescut cu 9 % în primele 11 luni din 2023

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi au crescut cu 9,3% în primele 10 luni din acest an

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...