Logan Stepway poate fi comandat și în România!

Sedan-crossover? Da: Dacia Logan a primit o versiune dură, Logan Stepway, care poate fi comandată de la prețul promoțional de 10.050 euro (8.445 euro fără TVA).Dacia Logan Stepway

Dacă Logan vi se pare prea puțin protejat la contactul cu bordurile și alte obstacole urbane, Dacia vine cu o variantă ”blindată” cu protecții laterale din plastic negru și cu noi bare de protecție, cu zonă inferioară neagră și inserții argintii. Toate acestea sunt specifice gamei Stepway. Din păcate, suspensia este identică cu cea a lui Logan standard, astfel că garda la sol a versiunii Stepway este de 16,8 cm la gol (la fel cu a modelelor Logan cu jante pe 16 inci) și 15,8 cm la încărcare maximă, mai mare cu 1,3 cm decât a versiunilor cu jante pe 15 inci (15,5, respectiv 14,5 cm la încărcare maximă).

Dacia Logan Stepway

A fost, în schimb, adoptată culoarea Bleu Azurite, singura în care poate fi comandat noul Logan Stepway.

Comandă Logan Stepway aici!

Interiorul este înnobilat cu o tapițerie specifică, bi-ton, pe care apare sigla Stepway. Aceeași siglă apare și în zona inferioară a volanului îmbrăcat în piele. Sunt disponibile toate ”bunătățile din cămara Dacia”, printre care sistem Navi cu ecran de 7 inci, pilot automat și sistemele de asistență la parcare.

Dacia Logan Stepway

Sub capotă lucrează, la alegere, trei motoare: TCe-ul de 0,9 l și 90 CP și cele două Blue dCi de 1,5 l, cu 75 și 85 CP. Modelul pe benzină costă 10.250 euro cu TVA, în timp ce dieselul mai puternic, de 85 CP, pornește de la 12.150 euro. Sau puteți opta pentru oferta specială de finanțare, oferită de Dacia Finance, cu dobândă de 0% și rată de la 99 euro (TVA inclus).

 

Adaugati comentariu