Black Friday la Falcon Electronics

Pe 15 noiembrie 2019, de la ora 8.30, Falcon Electronics dă startul campaniei Black Friday cu reduceri masive la camere DVR, căști audio, alarme auto, senzori de parcare, detectoare de radar, sisteme de sunet, walkie-talkie și drone.Black Friday Falcon Electronics

Cele mai mari reduceri vor fi afișate la camerele auto DVR Nextbase, ale căror prețuri vor scădea cu până la 41%. Astfel, prețul unuia dintre cele mai apreciate modele, Nextbase 412GW, va scădea cu 330 lei (de la 799 la 469 lei), în timp ce entry-levelul Nextbase 112 va ajunge să coste numai 189 de lei!

Citește aici testul cu camera Nextbase 412GW!

Procentual vorbind, cele mai mari reduceri vor fi înregistrate la căștile JVC: până la 72% din prețul de listă. Pe lângă acestea, sistemele de securitate Viper vor avea discounturi de până la 24%, senzorii de parcare Directed vor fi mai ieftini cu până la 27%, detectoarele de radar Cobra și Whistler vor fi mai accesibile cu 40%, iar sistemele de navigație Navon își vor scădea prețul cu 37%.

Black Friday Falcon Electronics_1

Nici sistemele audio auto JVC și Sony nu scapă: reducerile vor ajunge la 35%, în timp ce camerele video JVC se vor ieftini cu 32%. Dacă luăm în calcul sumele reduse, atunci dronele Parrot conduc cu avantaj client de până la 600 de lei pentru modelul Anafi!

“Black Friday a devenit deja o tradiție, iar la cea de a 9-a ediție Black Friday punem accent pe securitatea în trafic, propunând oferte foarte bune la camere auto DVR, la sistemele de securitate, dar și la sistemele audio cu Bluetooth care permit convorbiri telefonice în timp ce ești la volan, cu respectarea noilor prevederi legale“, declară Corina Dițu, Marketing Manager la Falcon Electronics.

De unde le puteți cumpăra? De pe magazinul un-line store.falcon.ro, de la toți partenerii Falcon care desfășoară campanii Black Friday și din principalele magazine și ateliere auto.

Adaugati comentariu