Advertisement

automobil
Home Piaţa auto Rent a car Închiriază un automobil de fiecare dată când ai nevoie

Închiriază un automobil de fiecare dată când ai nevoie

Închiriază un automobil de fiecare dată când ai nevoie. În curând trebuie să te deplasezi într-un alt oraș pentru câteva zile și nu vrei să depinzi de mijloacele de transport în comun? Atunci, un serviciu de inchirieri auto Cluj reprezintă soluția salvatoare, iar tu vei profita doar de numeroase avantaje.

Chiar dacă e vorba despre o mașină închiriată, nu vei simți că nu îți aparține, pentru că vei avea libertatea de a te deplasa oriunde îți dorești, indiferent de momentul zilei. Tu nu vei fi implicat în ceea ce privește plata asigurării.

Șofatul – hobby-ul preferat al tuturor

Autoturismul este considerat, de cele mai multe persoane, ca fiind o investiție pe termen lung, așa că își doresc să investească într-o mașină cu un design impunător. Culoarea este un factor decisiv, atunci când faci alegerea unui automobil, iar dotările au un rol deosebit de important.

Acest lucru se întâmplă și în cadrul închirierilor unui automobil, poți opta pentru modelul care ți se potrivește în cea mai mare măsură. Prin urmare, poți opta pentru un autoturism pe care nu l-ai mai condus până acum, ori dacă nu îți dorești să ieși din zona ta de confort, alege un model cu care te-ai obișnuit.

O companie de închirieri auto Cluj care se respectă, deține în flota sa o selecție de mașini cât mai diferite, atât prin design, cât și prin dotările oferite. Acum ai posibilitatea de a opta pentru acest sistem de închiriere, foarte simplu, doar utilizându-ți telefonul.

Intri pe site, selectezi opțiunile dorite, durata de închiriere și locația unde îți dorești să-ți fie adus autoturismul, dar și ora. Vei avea asistență telefonică 24/7, iar în cazul apariției unei situații neprevăzute, vei putea contacta specialiștii.

Poți testa și noile mașini electrice

De asemenea, poți testa și noile mașini electrice, dar dacă îți dorești să dezvolți o afacere și nu crezi că merită investiția în câteva autoturisme, poți închiria pe termen lung câte mașini îți dorești. Le poți închiria pe o durată de până la 60 de luni, timp în care te poți axa pe alte segmente ale business-ului tău.

Contractul pentru acest tip de închiriere este foarte scurt, mai exact în doar 24 de ore poți obține mașinile pe care tu le doreșți, iar afacerea ta se va dezvolta, fără a mai aștepta achiziționarea unor autoturisme.

Chiar dacă viața noastră a fost dată peste cap în contextul actual, trebuie să afli că mașinile închiriate sunt dezinfectate constant, astfel că riscurile sunt diminuate într-o proporție foarte ridicată. La recepție se aplică aceleași reguli stricte de igienizare, pentru că siguranța este o prioritate.

Descoperă mai multe

Selecția de masini de inchiriat este suficient de largă, iar tu vei putea închiria modelul pe care îl doreșți pe termen scurt, mediu sau lung. Dacă vei decide să realizezi plata online, vei beneficia chiar și de o reducere. Alege mașina care ți se potrivește!

Compania “Caroutis” prezintă o experiență de peste 10 ani. Sunt peste 300 de modele de mașini în flota existentă și ai posibilitatea de a selecta un model economic sau luxury, pentru ca tu să ai parte de tot confortul.

Echipa de specialiști de la caroutis.com îți poate furniza toate informațiile de care tu ai nevoie cu privire la selecția de mașini, cât și despre prețurile de închiriere sau eventualele avantaje pe care le presupune o închiriere pe termen lung.

Nu mai ezita și fă cea mai bună alegere!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

car sharing
Car sharingRent a car

Vrei să faci car sharing? Află cum trebuie să te pregătești pentru a câștiga bani

Serviciile de car sharing și-au făcut loc și pe piața din România,...

Rent a car

Spotawheel și carVertical – un parteneriat care oferă transparență totală pe piața mașinilor rulate din România

Spotawheel, cel mai mare dealer de auto rulate din România, și carVertical,...

închirieri de mașini
Rent a car

Mai mult de jumătate dintre site-urile brokerilor de închirieri de mașini încalcă legislația UE

Comisia Europeană și autoritățile naționale de protecție a consumatorilor au publicat rezultatele...

Închirieri mașini
Rent a car

Închirieri mașini în București: un serviciu la îndemâna oricui

În contextul în care toată lumea dorește să fie independentă și să...