Încă 836 vehicule pentru firme prin Rabla şi Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat noi liste cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla şi Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 20 iunie 2018.
Rabla

În această etapă, pentru Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional au fost acceptate 381 dosare pentru 781 autovehicule.

Totodată, au fost acceptate 38 dosare pentru 55 autovehicule (10 electrice hibride şi 45 pur electrice) pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic.

Listele sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente programelor.

Persoanele juridice acceptate se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

AFM reaminteşte că entităţile interesate mai pot depune dosare de acceptare în cadrul celor două programe până la data de 28 septembrie 2018.

Sesiunea din data de 20 iunie este cea de-a patra derulată în acest an pentru persoanele juridice. În cele trei precedente, în total, în programul Rabla au fost acceptate 540 de dosare pentru 1.044 de vehicule, iar în Rabla Plus, 70 de dosare pentru 282 de vehicule „verzi”, din care 209 electrice şi 73 hibride.

 

Adaugati comentariu