Hymer
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Hymer 2023. Actualizare de pionierat

Hymer 2023. Actualizare de pionierat

După șase ani, Hymer își revizuiește în mod fundamental gamele de modele de autocaravane pe un șasiu Fiat pentru a satisface cerințele în schimbare ale clienților.

Campingul este în mod clar la modă și a suferit o schimbare fundamentală de imagine în ultimii ani. Lucru care se observă prin faptul că acest segment de vehicule a câștigat noi clienți, dar și, pe de altă parte, că segmentul atrage din ce în ce mai mult tinerii. Evident, acest lucru îi îndeamnă pe ”jucătorii” din industrie să fie extrem de atenți atunci când vine vorba despre oferta pe care o pun la dispoziție.

Mărturie stă și faptul că, după șase ani, Hymer își revizuiește în mod fundamental gamele de modele de autocaravane pe șasiu Fiat pentru a satisface cerințele în schimbare ale pieței. Și pentru a răspunde, în egală măsură, nevoilor noilor grupuri țintă. O face în ceea ce privește designul, confortul utilizatorului și conectivitate.

Hymer

Acest lucru se aplică modelelor populare Hymer Ayers Rock, Yosemite, Grand Canyon și Yellowstone. Cu excepția lui Hymer Yellowstone, care are acum o baie pivotantă, care o înlocuiește pe cea cu design compact, vehiculele își vor păstra aspectul obișnuit. Vânzările noilor modele sunt planificate să înceapă în primăvara anului 2023 în toată Europa.

„Revizuirea modelelor noastre încorporează informații și elemente individuale din conceptul de vehicul de succes Vision Venture, pe care l-am folosit în 2019 pentru a demonstra cum ar putea arăta autocaravanul în viitorul apropiat”, spune Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG. „Cu aceste inovații, Hymer deschide din nou un drum ca motor de inovație al industriei și stabilește noi standarde în ceea ce privește designul interior, iluminatul, digitalizarea, autosuficiența și confortul de dormit.”

Hymer sau campingul viitorului cu un design modern

Unul dintre punctele de atracție ale noilor autocaravane Hymer este un design interior nou-nouț, cu două colecții de stiluri diferite. Utilizarea finisajelor cu aspect natural, a țesăturilor și a acoperirilor de pereți a avut o influență majoră aici. Ca urmare, sunt folosite materiale reale, cum ar fi pluta, ceramica și materialele cu suprafață solidă. O căptușeală din pâslă premium, termoizolantă și fonoabsorbantă în zona din spate ajută la îmbunătățirea izolației și a circulației aerului cald. Împreună cu un perete multifuncțional, cu efect de lemn, aceasta acordă, de asemenea, un accent suplimentar noului accent pe caracterul „van life” al ambianței.

Hymer

Noile caracteristici includ, de asemenea, primul concept complet de iluminare pe patru niveluri într-un campervan, care face ca interiorul vehiculului să se simtă și mai confortabil. Toate luminile sunt dotate cu o caracteristică alb cald/rece, funcție de reglare, și oferă iluminare ambientală în zonele de zi și bucătărie. De asemenea, este pentru prima dată când luminile de lectură acţionate prin atingere sunt instalate deasupra scaunelor şoferului şi pasagerului. Clienții finali au și opțiunea de a selecta un pachet de iluminat care include o lampă suspendată inovatoare și lumini modulare pentru șina de pe peretele multifuncțional.

Îmbunătățiri inteligente pentru confort maxim

Pe lângă actualizările aspectului, noile game de modele de autocaravană includ un luminator care este instalat în cabină (Skyview). Acesta poate fi combinat sau nu cu un acoperiș pop-top și poate fi instalat în toate configurațiile Fiat, indiferent de tipul selectat. Opțiunea Skyview fără acoperiș pop-top îmbunătățește fluxul de aer peste luminatorul de acoperiș prin intermediul unei piese turnate, reducând astfel zgomotul vântului.

Un alt element important este integrarea pentru prima dată a aplicației Hymer Connect în modelele campervan. Ecosistemul inteligent combină comenzile pentru numeroase componente ale vehiculului cu afișarea informațiilor despre vehicul într-o singură platformă digitală. Afișează nivelurile de umplere ale rezervoarelor de apă dulce și de apă ”gri”, precum și numărul de kilometri parcurși. Dar și, de exemplu, îți permite să pornești sau oprești căldura la bord sau să oferi diferite scenarii de iluminare pentru interior. Și, extrem de important, aplicația este ușor și intuitiv de utilizat folosind un smartphone și face ca acum și segmentul campervan să fie perfect aliniat la noile tehnologii.

Hymer

Modelele Hymer pe un șasiu Fiat vor fi, de asemenea, echipate cu o baterie cu litiu și un sistem de dormit confortabil, precum și o zonă de relaxare pentru călătorii cu reglare a înclinării. Sistemul inovator de dormit confort Lattoflex se bazează pe o saltea flexibilă, cu arcuri cu disc integrate, oferind cele mai înalte standarde de confort de dormit în segment. Un pachet opțional care include o baterie cu litiu cu o capacitate de până la 240 Ah, instalație solară 2 x 95 W și invertor, vă va face și mai independenți în călătorii.

Hymer

În zona din spate, reproiectată, a vehiculului, acum a fost câștigat spațiu de depozitare valoros prin instalarea rezervorului de apă proaspătă sub vehicul. Noul rezervor de sub podea este izolat și încălzit în mod standard și, împreună cu suportul pentru baterie de sub zona din spatele vehiculului, asigură o distribuție optimă a greutății, precum și o dinamică îmbunătățită a condusului.

 

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, septembrie 2022)

 

 

CITEȘTE ȘI:

INS: Înmatriculările noi de vehicule pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 16% în trimestrul III

Ministrul Transporturilor: Mobilizare maximă pe 3 șantiere de pe Autostrada Transilvania

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Jumper
Vehicule comerciale uşoare

Citroën a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a modelului Jumper

Citroën sărbătorește cea de-a 30-a aniversare a modelului Jumper, succesorul celebrelor TUB...

FORD PRO
Vehicule comerciale uşoare

FORD PRO. Un nou pas spre electrificare

Ford Pro completează electrificarea familiei sale de înaltă productivitate Transit în Europa...

Renault Master E-Tech
Vehicule comerciale uşoare

RENAULT MASTER E-Tech. O nouă referință în segment

Cu o autonomie care poate atinge 460 km WLTP, Renault Master E-Tech...

Opel Movano
Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

OPEL MOVANO. Electric, inovativ, eficient

Noua generație a lui Movano păstrează atributele deja cunoscute și vine, în...