Harta şoselelor pentru tranzitarea Ungariei şi intrarea în România

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să intre în ţară în această perioadă, prin tranzitarea Ungariei, Poliţia de Frontieră a realizat o hartă cu itinerariul de deplasare pe care îl pot folosi spre punctele de frontieră deschise la graniţa româno-ungară.
tranzitarea Ungariei

Poliţia de Frontieră precizează că formalităţile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că pe lângă controlul specific la intrarea în ţară, persoanele sunt preluate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă sau carantină instituţionalizată.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Ieri, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 34.800 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 16.600 mijloace de transport (dintre care 9.900 automarfare).

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 20.000 persoane cu 8.500 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 14.800 persoane cu 8.100 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 23.700 de persoane şi 10.300 de mijloace de transport (5.200 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 14.300 de persoane cu 4.900 mijloace de transport.

 

CITEŞTE ŞI:

Constructorii de Autostrăzi s-au reunit într-o asociaţie de profil, ARCA

Scădere de peste 35% în industria auto românească în trimestrul II

Jaguar Land Rover, în discuţii pentru un împrumut de stat de peste 1 miliard de lire

Adaugati comentariu