Advertisement
Goodyear_FleetFirst_
Home Administrare flote Anvelope Goodyear FleetFirst: peste 70 de flote europene în 2014

Goodyear FleetFirst: peste 70 de flote europene în 2014

Goodyear a cunoscut o creștere constantă a numărului de flote europene care au semnat un contract pentru programul de management FleetFirst în cursul anului trecut. 75 de flote din 9 țări, care operează cu peste 30.000 de vehicule au semnat un contract ferm în 2014.

“Suntem mândri că am fost aleși ca furnizori de servicii pentru anvelope de către atât de multe flote, printre care se numără și companii extrem de bine cunoscute în această industrie. Aceasta este o dovadă clară a nivelului extrem de ridicat al serviciilor pe care le oferim în cadrul programului nostru de management Goodyear FleetFirst. Prin intermediul acestui program, FleetFirst, noi oferim produse inovative, precum servicii și soluții, care ajută consumatorii să reducă costul total de operare în calitatea lor de proprietari ai flotelor respective,” a spus Jan-Piet Huylebroeck, Director de Vânzări pentru Anvelope de Camion, la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Flotele, multe dintre ele cu operațiuni trans-europene, își au cartierul general în Belgia, Estonia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România și Marea Britanie. Printre noii clienți ai Goodyear se află și nume binecunoscute precum Eddie Stobart, care deține peste .5000 de vehicule, Turners Soham care deține peste 2.500 de vehicule, compania poloneză Hama Polska, care deține peste 850 de vehicule, Ageneau din Franța, cu peste 500 de vehicule și multe alte flote.

Sprinter-313-CDI-TruckForce-10“Acesta este parteneriatul perfect pentru noi ca organizație în cadrul căreia inovația și eficiența sunt prioritare în tot ceea ce facem. Serviciile binecunoscute oferite de Goodyear, susținute și prin rețeauna TruckForce, unde timpul de staționare este păstrat la minimum posibil, sunt concepute de așa natură încât să scoată tot ceea ce este mai bun din anvelope, ceea ce ne va ajuta să livrăm clienților noștri chiar și mai multe beneficii decât o facem deja”, a spus Tim King, Inginer pentru grup de flote la Turners Soham Ltd.. “Prin programul FleetFirst, Goodyear oferă produse premium și, ceea ce este cel mai mportant, un pachet complet de servicii și soluții care să ajute la reducerea în ansamblu a costurilor noastre operaționale. Cu ajutorul echipei Goodyear, utilizarea produselor reșapate din gama TreadMax ajută la optimizarea bugetului nostru, iar implementarea sistemului FleetOnlineSolutions ajută la reducerea costurilor operaționale”, a spus Jean-Pierre Ageneau, Co-Managing Director la Ageneau.

În momentul de față Goodyear are grijă, prin programul său de management FleetFirst, de peste 250.000 de vehicule în peste 20 de țări din Europa, ajutând flotele să reducă semnificativ costurile lor totale de deținători de flote, oferind produse de calitate atât noi, cât și reșapate, servicii premium și soluții inovative.

Goodyear FleetFirst completează, pe lângă noile anvelope pentru camion din gamele Goodyear FUELMAX și KMAX, precum și pe lângă produsele reșapate din gama TreadMax, o plajă largă de servicii premium destinate anvelopelor, în care se numără și serviciu de asistență rutieră Serviceline24h și programul de management pe internet FleetOnlineSolutions. Serviciile din cadrul FleetFirst sunt oferite de rețeaua TruckForce de la Goodyear, care cuprinde peste 2.000 de puncte de service, amplasate strategic în 28 de țări europene.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Firestone lansează Roadhawk 2 ENLITEN

Noua anvelopă de vară Firestone Roadhawk 2 ENLITEN oferă cea mai bună...

consumului de combustibil
Anvelope

Care este impactul anvelopelor asupra consumului de combustibil?

Anvelopele au un impact direct asupra consumului de combustibil al unei flote...

Anvelope
Anvelope

Anvelopele montate pe vehicule electrice au o durată de viață mai scăzută cu 10.000 km. Studiu

Anvelopele montate pe vehicule electrice ar avea o durată de viață, în...

Anvelope

Bridgestone Turanza All Season 6, câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023

Bridgestone Turanza All Season 6, echipată cu tehnologia ENLITEN, a fost declarată...