Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3: O nouă generație de anvelope de vară

Goodyear lansează noua generație de anvelope de vară Eagle F1 Asymmetric 3, create pentru a oferi distanțe de frânare mai scurte pe carosabil ud sau uscat.Testele TUV SUD realizate in urma cererii celor de la Goodyear au confirmat intocmai aceste puncte cheie. Rezultatele au aratat ca Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 au o distanta de franare cu 2,6 metri mai scurta pe carosabil ud (performanta cu 9% mai buna) comparativ cu principalii trei concurenti actuali. Distanta de franare pe carosabil uscat a fost cu 1,3 metri mai scurta (performanta cu 4% mai buna), iar performantele privind manevrabilitatea pe carosabil ud sunt cu 4% mai bune decat ale concurentei.

cauciuc

Tot in urma acestor teste a reiesit faptul ca anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 au o rezistenta la rulare cu 10,9% mai buna decat a concurentilor lor.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 va fi comercializat in dimensiuni intre 17 si 20 de inchi, acoperind 41 de dimensiuni in total. Proiectarea acestor anvelope s-a facut in decursul a peste 36 000 de ore, incluzand aici si peste 5 000 de teste, dintre care 1 200 pe sosele si 3 800 pe circuite speciale din 5 tari, acoperind un total de 330 000 km parcursi.

Adaugati comentariu